Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Matteo Berrettini

BETANO

După ce am lovit o cota de 2.50 si am fost foarte aproape si de cea de 3.50, continuam ponturile de la US Open cu un meci așteptat de multă lume, cel dintre Ugo Humbert si Matteo Berrettini. Aveți mai jos detalii despre jucatori si pronosticul propus.

Ugo Humbert este un jucător francez de 25 ani, momentan pe locul 33 ATP. El este văzut drept un mare talent și are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 12 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, anul acesta are 2 titluri Challenger pe zgură, la Cagliari și Bordeaux, semifinale la Atlanta, semifinale la Newport, o finală la Pau in sală și victorii cu Shapovalov, Wawrinka ori Etchevery. Totuși el este extrem de inconstant alternând perioadele bune cu cele dezastruoase. Are recent victorii cu De Minaur, Jarry, Harris ori Kokkinakis, dar si înfrangeri cu Peniston ori Onclin.

cota2.ro

Matteo Berrettini este un jucător italian de 27 ani momentan pe locul 36 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători pe hard din circuit, având un serviciu foarte puternic și greu de returnat, servind mulți ași. In 2022 are două titluri pe iarbă, la Stuttgart și Queens, a ajuns în semifinale la Australian Open și în sferturi la US Open. Nu a participat la Wimbledon, fiind bolnav de Covid, deși era văzut drept al doilea favorit după Djokovic. In 2023 a jucat mai puțin fiind măcinat de accidentări, iar singurul turneu in care a impresionat a fost la Wimbledon, unde i-a bătut pe Sonego, De Minaur si Zverev fără sa își piarda serviciul, pierzând apoi greu cu Alcaraz.

Se întâlnesc doi jucatori cu servicii solide, implicați de regula in partide lungi, cu putine break-uri. Cei doi s-au intalnit de 2 ori in ultimii 3 ani, de fiecare data am avut tie-break si de fiecare data a castigat Matteo, inclusiv la US Open in 2020. In aceste partide italianul nu si-a pierdut nici măcar odată serviciul in 5 seturi si a oferit o singura minge de break. Berretini se mobilizează bine in partidele de GS si îl vad favorit si astăzi, insa nu cred ca va avea o misiune ușoară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ugo Humbert vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Victorie Berrettini & peste 32.5 Game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro