Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Ben Shelton

BETANO

Continuăm ponturile de la US Open cu Avancronica meciului din turul secund intre Dominic Thiem si Ben Shelton. Aveți mai jos optiunea mea de pariere la o cota foarte buna. 

Asa cum m-am așteptat, Thiem nu m-a dezamagit, iar meciurile sale aici par value bet-uri. El este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 82 ATP. Fără îndoială Dominic este unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși finala la Kitzbuhel semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său a fost mult sub așteptări. Finala din fata propriilor fani pare că a fost declickul care i-a redat increderea, iar in primul tur aici a trecut fara probleme de Bublik, un jucător de top pe hard.

cota2.ro

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 47 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini ori McDonald. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. In primul tur a trecut de Cachin după ce a pierdut primul set.

Nu ai cum să nu profiți de cota acordată unui fost câștigător la US Open in fata unui sportiv aflat de 2 ani la seniori. Thiem pare cu increderea la nivel maxim după victoria cu Bublik, a aratat bine inclusiv la Wimbledon contra lui Tsitsipas, iar eu îl vad favorit aici. Shelton se afla intr-o forma slaba, din luna mai nu a mai trecut de turul 2 la vreun turneu, iar recent a pierdut pe hard cu Shang de 2 ori. Voi merge pe victoria austriacului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dominic Thiem vs Ben Shelton
Pronostic:
Victorie Thiem
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro