Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Alex Michelsen

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit un nou meci foarte bun, in care am încredere ridicată. Vedeți pe site analiza meciului Nicolas Jarry - Alex Michelsen, din turul secund al US Open. 

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 25 ATP. El putea fi și mai sus în clasament, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este f bună, are recent titlu la Geneva, titlu Santiago sau semifinale la Rio unde i-a luat set lui Alcaraz. Are in ultimele luni victorii cu Ruud, Zverev ori Tsitsipas, fiind capabil sa bata pe oricine intr-o zi buna.l-a bătut in primul tur pe Van Assche, meci in care a trimis 29 ași.

cota2.ro

Alex Michelsen este un jucător american de doar 19 ani, momentan pe locul 127 ATP. El a intrat in competiția seniorilor de doar 2 ani, insă s-a făcut deja remarcat si are toate calitatile pentru a fi un viitor star al tenisului masculin. Michelsen a urcat peste 450 poziții in ierarhia ATP de la începutul anului, iar la prima sa participare la un turneu ATP a ajuns in finală la Newport. Obișnuit cu circuitele Challenger si ITF, el a învins jucători pe care așa cum a declarat chiar el, ii idolatriza la tv, Isner ori Cressy. Anul acesta are 4 finale la nivel Challenger si ITF, cucerind 2 titluri la Edmond ITF si Chicago Challenger. A trecut lejer in primul tur de Ramos, jucător insa străin de suprafețele rapide.

Jarry este un jucător serios, de alt calibru in comparație cu adversarul sau, iar serviciul său face de multe ori diferenta. El are încredere maxima in forțele proprii, iar acest lucru s-a văzut in acest an când a înfruntat cei mai tari jucatori din circuit. Michelsen este un junior, neexperimentat si nu îl vad capabil să câștige 3 seturi aici. Îl văd pe chilian să domine fizic partida si sa câștige meciul.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nicolas Jarry vs Alex Michelsen
Pronostic:
Nicolas Jarry -2.5 game-uri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 8.73
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro