Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Lloyd Harris

BETANO

Am găsit un pronostic special cu grad mare de încredere in opinia mea, pentru meciul in care este implicat liderul mondial si campionul en-titre de aici. Aveți mai jos avancronica meciului Alcaraz - Harris si pronosticul propus de mine. 

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 12 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si Wimbledon si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 6 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan, Djokovic x2 si Tommy Paul. Vine in sezonul de hard american după trofeul de la Wimbledon, iar Așteptările sunt mari, fiind campionul en-titre de la US Open. A profit in primul tur de abandonul lui Koepfer.

cota2.ro

Lloyd Harris este un jucător sud african de 27 ani, momentan pe locul 177 ATP. Valoarea sa este însă mult mai ridicată, Lloyd fiind un jucător care a cochetat mulți ani cu top 50, clasamentul actual fiind doar o consecință a faptului că a lipsit din circuit mai mult de 7 luni din cauza unei accidentări. Harris este înalt și are un serviciu extrem de greu de returnat, trimite mulți ași și oferă destul de putine șanse de break adversarilor. De la revenire a jucat în special in circuitul Challenger unde a jucat 3 semifinale și o finală, insă are si semifinale la turneul ATP de la Mallorca a obținut 5 victorii. A trecut in primul tur de Pella in 3 seturi scurte.

Harris este un sportiv înalt si unul dintre cei mai eficienti sportivi din circuit la serviciu, având mai mereu mulți ași. In primul tur a trimis 26 asi contra lui Pella intr-o partida de 3 seturi, dar are recent 14 asi cu Humbert, 12 cu Broady , 19 cu Mochizuki ori 33 cu Mmoh, pe suprafețe mai lente decât cea de la Flushing Meadows. Aici mă aștept să piardă, insă singura lui șansă contra lui Alcaraz vor fi punctele scurte si in special cele pe serviciu. Linia propusă poate fi depașită in 3 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Lloyd Harris
Pronostic:
Harris - peste 11.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro