Ponturi Pariuri Tenis Adrian Mannarino vs Frances Tiafoe

BETFAIR EXCHANGE

Am pregătit pentru voi o cota excelenta din turul 3 de la US Open, acolo unde pe Louis Armstrong Stadium se întâlnesc Mannarino si Tiafoe. Aveți mai jos Avancronica meciului si cota propusă. 

Adrian Mannarino este unul dintre veteranii circuitului, un francez extrem de elegant cu un stil asemănător lui Federer. Ajuns la 35 ani, el nu și-a atins niciodată potențialul maxim, însă cu toate acestea se poate mândri cu trei titluri ATP, la Hertsogenbosch si Newport pe iarbă și la Winston Salem pe hard, cărora li se adaugă numai puțin de 13 titluri Challenger, toate pe hard. Deși nu este foarte înalt, Mannarino preferă suprafețele rapide, fiind un jucător cu lovituri explozive și care preferă un ritm ridicat. Anul acesta are titlu la Newport, finala la Mallorca, sferturi la Queens si Hertogenbosch ori optimi la Miami. In primele 2 tururi a trecut de Watanuki si Maroszan cu același scor, 3-1.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 10 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini, Murray, Nadal și Rublev. Nu a pierdut set in primele 2 tururi cu Tien si Ofner.

US Open este turneul favorit al lui Tiafoe, turneu la care a visat din copilărie să joace si unde a ajuns anul trecut in semifinale fiind aproape să îl bată si pe Alcaraz. El absoarbe excelent energia publicului de la Flushing Meadows, iar faptul că va juca pe una dintre arenele centrale este un mare avantaj pentru el. L-am văzut extrem de motivat, nu a pierdut set si joaca astăzi împotriva unui veteran, bun, insă extrem de inconstant. Mannarino a pierdut in aceasta vară fără să câștige set cu Eubanks, Thompson ori Taro Daniel, iar la Wimbledon a pierdut 0-3 cu Medvedev pe suprafața sa favorita. Am încredere in victoria la 0 a lui Tiafoe la o cota excelenta.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Adrian Mannarino vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Victorie Tiafoe 3-0
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro