Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Daniel Evans

BETANO

Am găsit un pronostic in care am incredere mare in turul 3 la US Open, acolo unde se întâlnesc Carlos Alcaraz si Daniel Evans. Vedeti mai jos despre ce este vorba si pronosticul recomandat. 

Carlos Alcaraz este liderul mondial si campionul en-titre de la US Open. La doar 20 el este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 6 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan, Djokovic x2 si Tommy Paul. Vine in sezonul de hard american după trofeul de la Wimbledon, iar Așteptările sunt mari, fiind campionul en-titre. A profit in primul tur de abandonul lui Koepfer, iar apoi a trecut de Harris fără mari emotii.

cota2.ro

Daniel Evans este un jucător britanic de 33 ani, clasat pe locul 28 ATP, un mare talent pe care viața extrasportivă l-a limitat mult in carieră. Evans este de ceva timp între primii 50 jucători ai lumii, însă de fiecare dată când a prins o formă bună s-a întâmplat ceva, ori o accidentare, ori un incident și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Britanicul preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurele titluri ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021 si la Washington acum 2 săptămâni , însă are rezultate onorabile pe toate suprafețele. Anul acesta are titlu la Washington, semifinale la Barcelona si victorii cu Khachanov, Cerundolo, Tiafoe ori Dimitrov. După victoria surprinzătoare de la Washington a pierdut in primele tururi la Toronto si Cincinatti fără sa câștige set. A trecut aici de Galan si Van de Zaandschulp.

In general jucătorii care îl întâlnesc pe Alcaraz comit multe duble greșeli, fiind terorizați de returul ibericului. O minge slabă pe serviciul secund îți asigură in mare parte pierderea punctului si de aceea pentru a avea sanse trebuie să riști. Evans este un jucător care se enervează repede si cedează presiunii. Cei doi s-au intalnit recent la Barcelona, iar britanicul a comis 4 duble in doar 16 Game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Daniel Evans
Pronostic:
Primul la 4 duble greșeli - Daniel Evans
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro