Ponturi Pariuri Tenis Arthur Rinderknech vs Andrey Rublev

Superbet

Un alt pariu bun pe care l-am observat azi este pentru meciul dintre Arthur Rinderknech si Andrey Rublev. Vedeti mai jos despre ce este vorba si cota propusă. 

Arthur Rinderknech este un jucător francez de 27 ani, aflat pe locul 73 ATP. El vine după 3 ani foarte buni, în care a intrat în premieră în top 100, a câștigat Trofeele Challenger de la Istanbul și Poznan si a ajuns in prima finala ATP a carierei, la Adelaide 2 in 2022. Anul acesta a fost inconstant, are multe înfrangeri împotriva unor sportivi slabi, insa acum pare ca si-a găsit vârful de formă. Vine aici după titlul de la Zug Challenger , a ajuns in sferturi la Kitzbuhel si are 9 victorii in ultimele 11 partide. Rinderknech este un sportiv înalt, care se bazează mult pe serviciu, insa la cei 1.96 m este destul de imobil. Aici a trecut de Schwartzman, iar in turul secund a profit de accidentarea lui Berretini.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 8 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, dar si sferturi la Wimbledon când a pierdut cu Djokovic. Aici a trecut de Cazaux si Monfils. 

In meciurile disputate de Rinderknech sunt de regula foarte mulți asi. Francezul se bazează mult pe serviciu, insa la retur este imobil si poate fi surprins. Aici a trimis 19 asi cu Schwartzman si 7 cu Berrettini intr-un set si jumătate. Chiar si pe zgura meciurile sale au fost pline de asi, numai luna aceasta înregistrându-se 22 asi contra lui Cerundolo, 18 contra lui Hanfmann ori 16 cu Thiem. Rublev a progresat mult la serviciu la rândul lui si poate trimite lejer 10+ asi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arthur Rinderknech vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 28.5 asi
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro