Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Belinda Bencic

BETFAIR EXCHANGE

Continuam pronosticurile de la US Open cu partida care ne prezintă cel mai mare interes, cea dintre Sorana Cirstea si Belinda Bencic. Aveți mai jos avancronica si pronosticul recomandat. 

Sorana Cirstea a impresionat pe toată lumea prin victoria contra Rybakinei si este hotarata să facă istorie la US Open. Ea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 31 WTA. Desi este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, pare insă că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. După un început destul de slab de sezon cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma bună, cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger, insă la Roland Garros a pierdut dezamăgitor cu Paolini, iar la Wimbledon a pierdut in turul 3 cu Haddad Maia. A jucat foarte bine in primele tururi trecând de Day Kalinskaya si mai ales Rybakina.

cota2.ro

Belinda Bencic este o jucătoare din Elveția, momentan pe locul 13 WTA. Ea este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și câștigătoare a 9 titluri WTA. Bencic este o jucătoare care se simte foarte bine pe hard unde își poate pune în valoare loviturile foarte puternice. A început anul foarte bine, are titlu la Adelaide 2, titlu la Abu Dhabi, iar la Australian Open a pierdut greu în optimi contra viitoarei campioane Sabalenka. După finala de la Charleston a avut insă probleme medicale si a dezamagit la Roland Garros unde a pierdut încă din primul tur. După 2 luni de pauza a revenit la Wimbledon unde a cedat greu cu Swiatek ratând o minge de meci. Mai are sferturi la Montreal si Washington iar aici a trecut pe rand de Rakhimova, Miyazaki si Lin Zhu.

Sorana Cirstea este in fata unei performante mari, iar modul in care a jucat ii da tot dreptul sa spere la victorie astăzi. Încrederea ei este la nivel maxim, iar Bencic nu pare jucătoarea de dinainte de accidentare, fiind destul de ezitantă in multe momente. Jucătoarea noastra a progresat enorm in special la serviciu reușind să câștige multe puncte usoare. Este poate ultima șansă pentru Sorana să realizeze ceva cu adevărat notabil in carieră, mereu s-a simțit bine pe hardul american, iar eu voi merge pe victoria ei.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sorana Cirstea vs Belinda Bencic
Pronostic:
Victorie Cirstea
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 12.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro