Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Jannik Sinner

UNIBET

Cel mai tare meci din optimile US Open este fără discuții cel dintre Alexander Zverev si Jannik Sinner, meciul care încheie ziua pe terenul central. Aveți mai jos Avancronica si pronosticul.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 12 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentării fiind încă vizibile. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle. Vine după primul titlu de la revenire, chiar in orașul natal, Hamburg, iar pe hardul american a pierdut in semifinale la Cincinnati cu Djokovic. Aici a trecut pe rând de Vukic, Altmaier si Dimitrov, fiind decisiv in momentele cheie.

cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 8 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur, ajungând în semifinale la Indian Wells unde a pierdut cu Alcaraz și în finală la Miami, fiind învins de același Medvedev. La Wimbledon a avut un traseu bun fiind eliminat in semifinale de Djokovic, singurul turneu la care a dezamagit anul acesta fiind Roland Garros. Aici vine după titlul la Toronto, unde a fost dominant si a aratat foarte bine in vederea US Open. Așadar 4 finale pentru italian în primele 6 luni ale anului și o binemeritată reîntoarcere în top 10 ATP. Aici i-a învins pe Hanfmann, Sonego si Wawrinka fiind extrem de stăpân pe sine.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii de top ai circuitului si aștept un meci pe cinste. Valoarea ambilor este incontestabilă si nu cred că la acest moment vreunul dintre ei se poate impune de o maniera categorica. Ambii servesc foarte bine si cred ca vom avea o partida lunga, cu multe răsturnări de situație si spectacol. Toate caracteristicile si indiciile duc catre un meci epic si over la Game-uri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Alexander Zverev vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 40.5 Game-uri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 8.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro