Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Karolina Muchova

BETFAIR EXCHANGE

Meci foarte tare in sferturi la US Open, intre Sorana Cirstea si Karolina Muchova. Aveți mai jos Avancronica meciului si pronosticul recomandat. 

Sorana Cirstea reușește la 14 ani distanță sa ajungă din nou in sferturile unui turneu de mare șlem, atunci când putini se așteptau. Ea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 31 WTA. Desi este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. După un început destul de slab de sezon cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma bună, cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger, insă la Roland Garros a pierdut dezamăgitor cu Paolini, iar la Wimbledon a pierdut in turul 3 cu Haddad Maia. Vine după eliminări in turul secund la Washington, Montreal si Cincinnati, de fiecare data insa contra unor adversare de top. A jucat foarte bine in primele tururi trecând de Day, Kalinskaya, Rybakina si Bencic fiind din ce in ce mai sigura pe ea.

cota2.ro

Karolina Muchova este o sportivă din Republica Cehă clasată pe locul 10 WTA. Ea cochetează de ceva ani cu prima sută mondială însă din cauza accidentărilor nu a reușit să facă pasul către elită până in acest an. Are un titlu WTA câștigat în 2019 în Koreea și o finală pierdută în același an la Praga. Karolina este o sportivă înaltă, care preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune in valoare mai bine serviciul puternic, insă se descurcă bine și zgură fiind extrem de inventivă cu un joc variat. Anul acesta are finala la Cincinnati, sferturi de finală la Dubai și Indian Wells, insă a jucat bine și la Roma când a pierdut greu in turul 4 cu Badosa. Cea mai mare performanță a carierei este finala de la Roland Garros pierdută greu cu Swiatek. A trecut de Hunter, French, Townsend si Wang.

Așa cum am anticipat încă de la începutul turneului, Muchova nu m-a dezamagit si este aproape de a 2-a semifinala de mare șlem in acest an. Ea pare extrem de puternica in primul rand mental, având aceiași atitudine indiferent de scor ori situația in care se afla . Sorana a jucat la rândul ei foarte bine, insa cunoaștem cu toții inconstanta ei si cred ca deja si-a depășit condiția aici. Muchova a bătut -o in 2 seturi luna trecuta la Montreal si o vad favorita si acum .

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sorana Cirstea vs Karolina Muchova
Pronostic:
Victorie Muchova 2-0
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 10.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro