Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Andrey Rublev

UNIBET

Continuăm seria foarte bună de la US Open, cu un pronostic pentru duelul 100% rus din sferturile de finala ale tabloului masculin. Aveți mai jos Avancronica partidei Medvedev - Rublev.

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este jucătorul primei jumătăți de an in circuitul masculin cu 6 finale in ultimele 6 luni, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici a trecut pe rând de Balasz, O Connell, Baez si DeMinaur pierzând cate un set cu cei doi australieni.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 8 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, dar si sferturi la Wimbledon când a pierdut cu Djokovic. Aici a trecut de Cazaux, Monfils, Rinderknech si Draper.

Este deja a 9-a partida intre cei doi buni prieteni care începând cu anul acesta au si relație de naș ( Rublev ), fin ( Medvedev ). Ei se cunosc foarte bine încă din copilărie, nu știu cum se pot surprinde si ma aștept la un meci pe cinste. Fost campion aici, Medvedev este favorit, insa Andrey este pe un trend pozitiv in ultimii 2 ani si a castigat 2 din ultimele 3 partide direct, inclusiv in iarna la Turneu Campionilor. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Daniil Medvedev vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 39.5 Game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro