Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Novak Djokovic

BETANO

Prima semifinala de la US Open ii pune fata in fata pe tânărul Ben Shelton si pe Novak Djokovic, doi sportivi din generații diferite si despărțiți de 16 ani. Mai jos aveți pronosticul nostru. 

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 47 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul ori Tiafoe. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. In primul tur a trecut de Cachin după ce a pierdut primul set, apoi de Thiem, Karatsev, Paul si Tiafoe.

cota2.ro

Novak Djokovic este un jucător de 36 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 96 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA in 2022, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 10 persoane, toate pe hardul american, câștigate pe linie.

Indiferent de rezultatul meciului, Nole va reveni după US Open pe primul loc mondial, acolo unde a tot fost in ultimul deceniu. Ambiția sa este imensa in a demonstra ca hardul ramane al lui si prevăd ca meciul cu Shelton va fi doar o pregătire pentru un nou mare meci cu Alcaraz. Ben a fost impresionant, nimeni nu se aștepta sa depășească performanța de la AO, insa chiar si aici a avut un traseu destul de ușor. Djokovic este un titan de cu totul alt nivel si nu ii dau nicio sansa puștiului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ben Shelton vs Novak Djokovic
Pronostic:
Victorie Djokovic 3-0
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro