Ponturi Pariuri Tenis Coco Gauff vs Aryna Sabalenka

BETANO

Terminam un nou turneu de mare șlem bun, iar azi e ziua finalei feminine de la US Open. In cele ce urneaza voi prezenta pronosticul meu pentru meciul Coco Gauff vs Aryna Sabalenka.

La doar 19 ani, Cori Gauff joaca deja a 2-a finala de mare șlem a carierei, iar multi se așteaptă ca împreuna cu Alcaraz sa domine tenisul in următorii ani. Ea este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteptau ca ea să crească mult în 2023 si nu a dezamagit. Are titlu la Auckland, titlu la Washington, titlu la Cincinnati si in general evolutii bune la toate turneele la care a participat. Jucatoatra din SUA este bună pe toate suprafețele, servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge. Aici a trecut pe rand de Siegemund, Andreeva, Mertens, Wozniacki, Ostapenko si Muchova.

cota2.ro

Aryna Sabalenka, este cap de serie nr.2 la Us Open și noul lider mondial începând cu saptamana viitoare. Sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoare anului pâna în acest moment, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 2 finale, la Indian Wells și Stuttgart, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe hard, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. Aici a trecut de Zanevska, Burrage, Burel, Kasatkina, Zheng si Keys pierzând un singur set in semifinale.

Gauff este cea mai in forma jucătoare din circuit, iar de la începutul sezonului de hard a castigat 17 din cele 18 meciuri disputate castigand titlurile la Cincinnati si Washington. Sabalenka vine după o revenire de senzație cu Keys intr-un meci in care a pierdut cu 0-6 primul set si a revenit dintr-o situație ce părea fără ieșire. Gauff este extrem de agresiva la retur, are o motivație incredibila si cred ca va pune permanent presiune pe bielorusa. Sabalenka este o jucătoare predispusă la duble, chiar dacă in ultimii ani s-a mai temperat. Vad un meci lung ce va favoriza depășirea liniei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Aryna Sabalenka - peste 4.5 duble greseli
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro