Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Novak Djokovic

BETANO

Hai sa încheiem US Open așa cum am fost pe toată durata turneului, la nivel înalt si vă propun pronosticul meu pentru finala masculină dintre Daniil Medvedev si Novak Djokovic. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta cu 6 finale in ultimele 6 luni, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici a trecut pe rând de Balasz, O Connell, Bae, DeMinaur, Rublev si Alcaraz pierzând cate un set cu cei doi australieni, dar si cu Carlitos.

cota2.ro

Novak Djokovic este pe cale sa mai scrie o fila de istorie si sa câștige cel de-al 24 lea turneu de mare șlem al carierei. El este un jucător de 36 ani, ce va reveni de mâine pe primul loc mondial, indiferent de rezultatul partidei de azi. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 96 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA in 2022, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 11 partide, toate pe hardul american, câștigate pe linie. Aici a avut un traseu destul de ușor cu Zapata Miralles, Muller, Djere, Gojo, Fritz si Shelton, pierzând set doar contra compatriotului său.

Medvedev.este unul dintre singurii jucatori din tenisul masculin care in ultimii ani a putut să concureze de la egal la egal cu Djokovic. L-a bătut in finala la US Open, la turneul campionilor, iar anul acesta i-a produs sârbului singura înfrangere pe hard, la Dubai. El vine cu un boost enorm de încredere după victoria contra lui Alcaraz si ma aștept sa faca un meci bun, De cealaltă parte, Nole reușește sa ajungă la 36 ani in finalele tuturor celor 4 turnee de mare șlem si pleacă evident favorit. Văd o finală pe cinste si voi merge pe un meci lung, cu multe schimburi lungi si răsturnări de situație.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Novak Djokovic
Pronostic:
Durata meciului - peste 195.5 minute
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro