Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Jelena Ostapenko

BETANO

Cel mai echilibrat meci din primul tur de la San Diego este fără discuții cel dintre Akexandrova si Ostapenko. Vedeti mai jos pronosticul meu special pentru acest meci. 

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 19 WTA. Ea joacă bine in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după doi ani buni, în care a câștigat 3 trofee, la Hertsogenboschx2 și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 are recent titlu la Hertogenbosch, semifinale la Berlin ori optimi la Wimbledon, reușind performante foarte bune in sezonul de iarba.Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. La US Open a jucat bine, dar a pierdut cu Vondrousova in turul 3.

cota2.ro

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 16 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 4 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si vine aici după sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, dacă ne gândim că în debutul anului la Adelaide i-a luat doar 3 game-uri Irinei Begu, ori că nu a luat set cu Kalinskaya.

Se întâlnesc doua jucătoare puternice, care se bazează mult pe serviciu, obținând multe puncte usoare. Ele forțează inclusiv serviciul secund si de aceea in meciurile lor sunt mulți asi, dar si multe duble greșeli. In ultimul lor meci direct au fost 9 asi si 7 duble greșeli, intr-un meci scurt, in timp ce la Madrid pe zgura am avut 13 asi si 12 duble. Vad un meci lung si depășirea liniei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
Peste 22.5 asi + duble greșeli
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro