Ponturi Pariuri Tenis Jelena Ostapenko vs Danielle Rosé Collins

BETANO

Pentru ca formula castigatoare nu se schimba, voi merge si astăzi pe același pronostic ca ieri, in încercarea de a lega al 5-lea win consecutiv. Aveți mai jos pronosticul meu pentru meciul Ostapenko vs Collins.

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 16 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 4 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si vine aici după sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, dacă ne gândim că în debutul anului la Adelaide i-a luat doar 3 game-uri Irinei Begu, ori că nu a luat set cu Kalinskaya. In primul tur a trecut de Alexandrova cu 7-5 in decisiv, după un meci de aproape 3 ore.

cota2.ro

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 29 ani din SUA aflată pe locul 43 WTA. Ea provine din campionatul universitar de tenis american, iar cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are în 2021 titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume. Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee in ultimul an. In 2023 are semifinale la Austin si sferturi la Montreal si victorii cu Sakkari, Muchova sau Svitolina. Collins este o jucătoare care preferă hardul, fiind ofensiva si construind ea punctele. A trecut in primul tur de Chirico cu 7-5, 6-0.

Dacă profilul Jelenei l-am făcut si ieri si nu ne-a dezamagit, înregistrând 6 asi si duble, Collins este la rândul ei o sportiva care deseori abordează meciurile la totul sau nimic, având multe erori nefortate, duble, dar si asi. In meciul direct dintre ele de la începutul anului am avut 17 asi si 16 duble greșeli, lucru care spune multe despre stilul celor doua jucătoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jelena Ostapenko vs Danielle Rosé Collins
Pronostic:
Peste 19.5 asi & duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro