Ponturi Pariuri Tenis Richard Gasquet vs Beniamin Bonzi

BETFAIR EXCHANGE

Mergem înainte cu pronosticurile si vânăm un nou Win pentru meciul de la Rennes intre francezii Gasquet si Bonzi. Aveți mai jos avancronica meciului si pronosticul propus. 

Richard Gasquet a ajuns la 36 ani și se menține pentru al 18-lea sezon consecutiv printre cei mai buni 100 jucători ai lumii. În această perioadă el a câștigat numai putin de 15 turnee și a ajuns în 4 semifinale de mare șlem, de 3 ori la Wimbledon si o data la US Open. O carieră așadar extrem de bună pentru un jucător extrem de spectaculos care aduce aminte în multe momente de Federer. Chiar dacă odată cu trecerea anilor nivelul său a mai scăzut, Gasquet rămâne un jucător competitiv,iar anul acesta a câștigat turneul de la Auckland unde i-a invins pe Goffin, respectiv Norrie in finală. El a devenit insa extrem de inconstant, iar aici vine după o perioada in care i-a bătut pe Nakashima si Huesler la Winston Salem, dar a pierdut in primul tur la US Open contra lui Maroszan. Aici a trecut de compatriotii Marie si Guinard.

cota2.ro

Benjamin Bonzi este un jucător francez aflat pe locul 102 ATP. El a progresat foarte mult in ultimii 2 ani reușind să câștige numai putin de 8 titluri Challenger și să aibă rezultate bune și în circuitul ATP. În 2022 are semifinale la Mallorca pe iarbă și victorii cu Karatsev sau Shapovalov. Preferă suprafețele rapide, servește mulți ași și își pierde greu serviciul. În debutul anului a jucat primele finale ATP din carieră, pierdute la Pune contra lui Griekspoor si la Marseille contra lui Hurkacz, insa apoi a suferit o accidentare care i-a stopat ascensiunea si a coborât mult in clasament. Acum pare in revenire de forma, a atins turul 3 la US Open, iar aici i-a bătut pe Beauge si Onclin.

Se întâlnesc doi jucatori echilibrati valoric, iar hardul rapid de la Rennnes ofera destul de putine sanse la retur. Gasquet este favorit, insa Bonzi este capabil oricand sa producă surprize pe hard. Amândoi sunt inconstanți si au fluctuatii mari in joc, astfel ca este posibil sa avem un meci lung cu răsturnări de situație. Merg pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Richard Gasquet vs Beniamin Bonzi
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro