Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs Gregoire Barrere

BETANO

Dacă ieri am pierdut extrem de urat după 7-6 in primul set si am intrerupt seria de 5 win-uri consecutive, rămânem azi tot la Rennes Challenger pentru meciul dintre Cressy si Barrere. Aveți mai jos propunerea de pariere.

Maxime Cressy este un jucător american de 26 ani, ajuns pe locul 126 ATP. El este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. Meciurile sale sunt presărate cu foarte mulți ași, dar cu și mai multe duble greșeli, fiind lider autoritar la acest capitol în circuit. Cressy preferă suprafețele rapide, în special hardul indoor și iarba, acolo unde își poate pune în valoare arma principală, serviciul, și poate obține multe puncte ușoare. Are titlu la Newport in 2022, an în care a mai jucat alte 2 finale la Melbourne și Eastbourne, iar in luna februarie a acestui an a jucat finala la Montpellier, pierdută contra lui Sinner. De atunci insa forma sa este groaznică si a coborât peste 70 locuri in clasamentul ATP pierzând peste 80% din meciuri. Aici a trecut de Nava, Moutet si Belucci.

cota2.ro

Gregoire Barrere este un francez de 29 ani, aflat pe locul 62 ATP. Deși nu mai este tânăr, el a avut o cariera medie, reușind rareori sa atragă agenția in mod deosebit. Nu a castigat nuciun titlu ATP si s-a concentrat in general pe circuitul Challenger, acolo unde a castigat 5 trofee, toate pe hard si toate in Franța. In ultimii 2 ani nivelul sau a crescut, a intrat in top 100, are un career high poziția 49 si a obținut câteva victorii interesante cu Norrie, Khachanov ori Jarry. A trecut de Zuk, Morro Canas si Albot.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu Cressy din luna Februarie, moment in care si-a scăzut dramatic nivelul jocului si a ratat inclusiv participarea pe tabloul principal la US Open. Aici pare insa sa se simtă bine si nu a pierdut set in fata unor jucatori agresivi la retur, trimițând numai puțin de 42 de asi in 3 meciuri. In cazul in care va păstra acest ritm si va câștiga multe puncte usoare, îl vad favorit in fata lui Barrere, francezul nefiind vreun jucător cu un retur de top. Combinam cu un over la Game-uri si facem o cota frumoasa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maxime Cressy vs Gregoire Barrere
Pronostic:
Victorie Cressy & peste 22.5 Game-uri
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: 13.65
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro