Ponturi Pariuri Tenis Marta Kostyuk vs Jelena Ostapenko

BETFAIR EXCHANGE

Continuam ponturile cu o partida foarte interesantă ce se disputa in turul secund la Guadalajara pe hard. Adversare vor fi Marta Kostyuk si Jelena Ostapenko, doua sportive cu un stil de joc extrem de placut privitorului.

Marta Kostyuk este o jucătoare de doar 21 de ani din Ucraina, momentan pe locul 42 WTA.Ea este o jucătoare cu un potențial imens, însă inconstantă și cu fluctuații mari în joc pe perioada partidelor. Este încă tânără și probabil va regla si aceste probleme, iar atunci va deveni o jucătoare de top a circuitului. Are în acest an victorii cu Rybakina, Garcia, Sakkari ori Sorana Cirstea, lucru care îi certifică valoarea, iar la Austin a castigat primul titlu WTA al carierei. Hardul este suprafața ei favorita fiind agresiva si foarte ofensiva. A trecut in primul tur de modesta Fung, meci in care a dat 3 asi si a comis 7 duble.

cota2.ro

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 16 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 4 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si vine aici după sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, dacă ne gândim că în debutul anului la Adelaide i-a luat doar 3 game-uri Irinei Begu, ori că nu a luat set cu Kalinskaya.

Nu o vad nicicum pe Ostapenko atât de favorita pe cât o arată cotele si cred ca va avea o partida dificila contra Matei Kostyuk. Jucătoarea din Ucraina a progresat mult, iar dacă își va cizelat puțin jocul poate concura cu orice jucătoare din circuit. Este binecunoscuta inconstanta letonei si chiar dacă va câștiga nu o vad sa acopere handicapul de 3.5 Game-uri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marta Kostyuk vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
Kostyuk +3.5 Game-uri
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro