Ponturi Pariuri Tenis Mateo Arnaldi vs Aslan Karatsev

BETFAIR EXCHANGE

Venim cu un pont de pe suprafața ultrarapida de la Zhuhai acolo unde se întâlnesc Mateo Arnaldi si Aslan Karatsev. Aveți in cele ce urneaza pronosticul nostru. 

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 48 de ani, clasat pe locul 76 ATP. Pana in acest an el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. In 2023 a progresat enorm, are tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, Paire si mai ales pe Ruud, titlu la Challenger-ul de la Heilbronn, dar și alte victorii interesante cu Schwartzmann ori Ruusuvori. Arnaldi are potențial de creștere, zgura este suprafața sa favorită și mă aștept la Evoluții din ce in ce mai bune in viitorul apropiat. In ultimul timp a jucat insa foarte bine si pe hard ajungând in turul 4 la US Open.

cota2.ro

Aslan Karatsev este un jucator rus de 29 ani momentan pe locul 63. El este un fost semifinalist de Australian Open, castigator a 3 turnee de nivel ATP, ajuns pana pe locul 14 mondial in anul 2022. De la inceputul anului trecut a suferit insa o cadere inexplicabila, fiind eliminat din primul tur la majoritatea turneelor la care a participat. Problemele au fost insa in special de ordin mental, Karatsev fiind un jucator capricios. In 2023 da semne de revenire. Are semifinale la Pune, semifinale la Madrid si victorii cu Medvedev si De Minaur.

Se întâlnesc doi jucatori buni, insa inconstanți si e greu de crezut ca vreunul dintre ei se va impune cu ușurintă. Arnaldi este in forma mai buna, insa Karatsev este greu de învins si in niciun caz nu poate fi considerat outsider. Amândoi servesc bine si pe suprafața rapida din China eu vad un meci echilibrat cu putine sanse de break si un over inevitabil.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mateo Arnaldi vs Aslan Karatsev
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro