Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidovich Fokina vs Francisco Cerundolo

BETANO

In aceasta noapte debutează un nou episod din Laver Cup, competiția patronata de Roger Federer in care se întâlnesc Team Europe vs Team WORLD. Adversari astăzi vor fi Alejandro Davidovich Fokina din Spania si Francisco Cerundolo din Argentina.

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 25 ATP, un jucător spaniol de 24 ani, zgurist la origine. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil in ultimul an, astfel Alejandro a ajuns în optimi la US Open 2022 unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv, in sferturi la Indian Wells sau in semifinale la Toronto. Anul acesta are rezultate medii, i-a bătut pe Zverev , Ruud sau Nakashima, jucători buni pe hard, însă a pierdut cu Halys sau Bautista Agut. Aici vine după ce a reprezentat tara in Cupa Davis, a pierdut cu Djokovic dar l-a învins pe Kwon.

cota2.ro

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 24 ani, clasat pe locul 21 ATP.El este un jucător de mare perspectivă, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 13 turnee mici de nivel Futures, ITF și Challenger. La nivel ATP a câștigat în 2022 primul său trofeu, la Bastad, tot pe zgură, când l-a învins pe Baez în finală. Francisco provine dintr-o familie de sportivi, părinții săi având o academie de tenis în țara natală acolo unde se antrenează des pe suprafețe lente. Sezonul acesta are titlu la Eastbourne pe iarba, sferturi la Miami, sferturi la Barcelona, sferturi la Roma , victorii cu Sonego, Norrie, Ruud ori Sinner, iar la Roland Garros a pierdut in optimi cu Rune in setul decisiv.

Se întâlnesc doi sportivi extrem de talentați, cu un joc plăcut publicului si ma aștept la un meci pe cinste. Deși sunt apropiați valoric, suprafața pare ca îl avantajează pe Fokina, jucătorul mai puternic din punct de vedere fizic, mai exploziv si care se înțelege mai bine cu hardul. Meciul se disputa in Canada, tara in care Alejandro făcea in urma cu doar o luna un turneu foarte bun la Toronto, reușind 4 victorii împotriva unor sportivi din top 50. Voi merge si eu pe victoria lui Fokina combinat cu un over la Game-uri care să genereze o cota foarte frumoasa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Davidovich Fokina vs Francisco Cerundolo
Pronostic:
Victorie Fokina & peste 18.5 Game-uri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro