Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Taylor Fritz

UNIBET

Laver Cup continua cu Team WORLD având un avantaj clar si nesperat după prima zi de concurs. Aveți mai jos avancronica meciului Rublev - Fritz. 

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, dar si sferturi la Wimbledon si US Open când a pierdut cu Djokovic si Medvedev.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 25 ani clasat pe locul 8 ATP. Anul 2022 a fost fără îndoială cel mai bun din cariera sa, a intrat în top 10 și a câștigat 3 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo. Nici anul acesta nu s-a descurcat rău, iar cu exceptia Australian Open si Wimbledon, acolo unde a dezamăgit crunt, a avut evolutii bune la aproape toate turneele la care a participat. Are titlu la Atlanta, titlu la Delray Beach, semifinale la Dallas, Acapulco si Monte Carlo, respectiv sferturi la US Open, Indian Wells si Miami. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit, fiind prezent anul trecut la Turneul Campionilor, acolo unde a pierdut greu în semifinale cu Djokovic.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii din top 10, jucatori de top ai circuitului masculin si cu siguranța vom avea o partida frumoasa. Atât Rublev cât si Fritz servesc bine, iar hardul indoor de la Vancouver ofera destul de putine sanse jucătorului la retur. Ultimele 4 meciuri directe au avut pe rand 25, 22, 32 respectiv 30 Game-uri. Merg si acum pe over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Andrey Rublev vs Taylor Fritz
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro