Ponturi Pariuri Tenis Anna Kalinskaya vs Ekaterina Alexandrova

BETANO

Începe turneul de la Tokyo, iar eu voi încerca sa va ofer cele mai bune avancronici si pronosticuri in drumul spre profit. Aveți mai jos un pronostic pentru meciul dintre Kalinskaya si Alexandrova. 

Anna Kalinskaya este o sportiva de 24 ani din Rusia, momentan pe locul 77 WTA. Deși nu mai este tânăra, ea a apărut destul de târziu in prim plan, mai exact anul trecând când reușea să intre in premiera in top 100 gratie unor performante bune precum semifinale la Guadalajara, ori optimi la Miami si Indian Wells. Marea ei problema o reprezintă insă problemele fizice, având foarte multe meciuri in care se retrage sau nu poate face fata unui ritm intens. Din 2022 si pana acum a avut 9 partide in care a abandonat, enorm la acest nivel. Aici vine după 2 înfrangeri contra unor sportive modeste.

cota2.ro

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 19 WTA. Ea joacă bine in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după doi ani buni, în care a câștigat 3 trofee, la Hertsogenboschx2 și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 are recent titlu la Hertogenbosch, semifinale la Berlin ori optimi la Wimbledon, reușind performante foarte bune in sezonul de iarba.Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. La US Open a jucat bine, dar a pierdut cu Vondrousova in turul 3.

Kalinskaya este o sportiva buna, insa problemele fizice i-au stopat mult ascensiunea. Ea este firava si din acest motiv este imobila si primește mulți asi. In ultimele 2 partide a primit 11 asi de la Kruger intr-o partida extrem de scurta si 8 de la Hruncakova. In meciurile directe Alexandriova s-a impus categoric in toate cele 4 ocazii trimițând 16 asi in ultimele 2 meciuri. Cred ca linia de asi este fixată prea jos si poate fi depașită cu ușurintă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anna Kalinskaya vs Ekaterina Alexandrova
Pronostic:
Peste 6.5 asi
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro