Ponturi Pariuri Tenis Max Purcell vs JJ Wolf

GetsBet

Continuam ponturile câștigătoare si va propun un pronostic de la turneul ATP de la Beijing, acolo unde in calificări se întâlnesc Max Purcell si JJ Wolf. 

Max Purcell este un jucător australian de 25 ani momentan pe locul 47 ATP. El este insa in tenisul cu adevărat important in proba de simplu abia de anul trecut, atunci când a intrat pentru prima data in top 100 si a avut rezultate bune pe suprafețele rapide. El joaca in general in turnee de nivel Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale. In ultimele 3 luni are titlu la Pune Challenger si finale la Lille, Busan si Gwangju având o rată impresionantă de meciuri câștigate in 2023. In ultima luna a impresionat insa si la nivel ATP, are victorie la Toronto cu Auger Alliasime, iar la Cincinnati i-a învins pe Popyrin, Harris, Ruud si Wawrinka, pierzând greu in sferturi cu Alcaraz după ce a castigat primul set.

cota2.ro

Jeffrey John Wolf este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 51 ATP. Pana anul trecut era total necunoscut, însă a reusit in 2022 prima sa finală într-un turneu ATP la Florența și a intrat în premiera printre primii 100 jucători ai lumii. Wolf a evoluat în general în turnee mici de nivel Challenger și ITF, acolo unde a reușit să câștige 5 turnee, toate pe hard, însă de anul trecut se confruntă de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit. Anul acesta are semifinale la Atlanta, sferturi la Houston si Eastbourne, optimi la Australian Open si victorii cu Hurkacz, Cressy ori Thompson.

Se întâlnesc doi jucatori care joaca aproape in exclusivitate pe hard si care au impresionat in ultimul an ajungând pana in top 50. Serviciul este principala lor arma si cred ca vom vedea multe puncte usoare câștigate pe serviciu. Valorile sunt relativ apropiate si este greu de crezut ca vreunul dintre jucatori se poate detașa decisiv. Este meciul tipic de over, cu prelungiri sau set decisiv.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Max Purcell vs JJ Wolf
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro