Ponturi Pariuri Tenis Lloyd Harris vs Thomas Martin Etcheverry

BETFAIR EXCHANGE

Continuam ponturile de la Beijing, cu meciul dintre Lloyd Harris si Martin Etcheverry. Aveți in cele ce urmeaza avancronica meciului si pronosticul propus.

Lloyd Harris este un jucător sud african de 27 ani, momentan pe locul 149 ATP. Valoarea sa este însă mult mai ridicată, Lloyd fiind un jucător care a cochetat mulți ani cu top 50, clasamentul actual fiind doar o consecință a faptului că a lipsit din circuit mai mult de 7 luni din cauza unei accidentări. Harris este înalt și are un serviciu extrem de greu de returnat, trimite mulți ași și oferă destul de putine șanse de break adversarilor. De la revenire a jucat în special in circuitul Challenger unde a jucat 3 semifinale și o finală, insă are si semifinale la turneul ATP de la Mallorca a obținut 5 victorii. La US Open a avut neșansa sa îl întâlnească pe Alcaraz in turul secund, insa a dus un ser in tie-break. Aici a trecut de Altmaier si Garin in calificării fiind dominant.

cota2.ro

Thomas Martin Etcheverry este un jucător argentinian de 24 ani, momentan pe locul 31 ATP. El a intrat de curand in top 50, gratie rezultatelor foarte bune obținute in sezonul de zgură. Anul acesta are doua finale, la Santiago si Houston, insa fără discuții cea mai importantă performanta o reprezintă sferturile de finală de la Roland Garros, când a pierdut cu Zverev. Deși este înalt, argentinianul nu excelează pe suprafețele rapide, fiind destul de imobil. Aici vine după turul 3 la Zhuhai unde a pierdut contra lui Korda castigand doar 3 Game-uri.

Suprafața îl avantajează clar pe sud african, Harris fiind un jucător construit pentru hardul rapid pe care joaca in majoritatea timpului. El este obișnuit cu suprafața de la Beijing si a fost de-a dreptul impresionant in calificări când a pierdut doar 4 Game-Uri cu Altmaier si 3 cu Garin. Etcheverry nu este un jucător slab, insa el este un zgurist si nu îl vad sa reziste loviturilor puternice din partea lui Harris.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lloyd Harris vs Thomas Martin Etcheverry
Pronostic:
Victorie Harris 2-0
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro