Ponturi Pariuri Tenis Alexey Popyrin vs Sebastian Korda

BETANO

Vin cu un pronostic special de la Astana, acolo unde se întâlnesc Sebastian Korda si Alexey Popyrin.

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 31 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open si semifinale la Queens. Acum pare in forma buna, insa este inconstant. 

cota2.ro

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 23 ani clasat pe locul 45 ATP. In 2023 a jucat bine, are titlu la Umag, sferturi de finală la Adelaide, tur 4 la Australian Open și victorii cu Auger Aliassime. Fritz ori Wawrinka. Principala lui armă este serviciul, însă dacă schimburile se prelungesc devine tensionat si greșește foarte mult. Deși este un jucător specializat pe hard, anul acesta a impresionat in special pe zgură, oarecum surprinzător.

Se întâlnesc doi jucători cu un serviciu de top, pe o suprafața ultrarapida, iar linia de asi pare fixată mult prea jos. Sunt rare meciurile in care ei nu trimit minim 5-6 asi, indififerent de suprafața ori rezultatul final. Korda este favorit, insa nu vad prea multe break-uri si ma aștept la depășirea cu ușurintă a liniei de 12.5 asi, chiar si in 2 seturi .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexey Popyrin vs Sebastian Korda
Pronostic:
Peste 12.5 asi
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro