Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidovich Fokina vs Alexander Zverev

BETFAIR EXCHANGE

Terminam o noua luna pe profit, iar pentru astăzi va propun ultimul meci al zilei de la Beijing, intre Alejandro Davidovich Fokina si Alexander Zverev. 

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 25 ATP, un jucător spaniol de 24 ani, zgurist la origine. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil in ultimul an, astfel Alejandro a ajuns în optimi la US Open 2022 unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv, in sferturi la Indian Wells sau in semifinale la Toronto. Anul acesta are rezultate medii, i-a bătut pe Zverev , Ruud sau Nakashima, jucători buni pe hard, însă a pierdut cu Halys sau Bautista Agut. Aici vine intr-o perioada destul de slaba, iar in primul tur a trecut de modestul Zhou.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 10 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentării fiind încă vizibile. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle. Vine după primele titluri de la revenire, pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard săptămâna aceasta la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open. In primul tur a trecut foarte greu de Schwartzmann.

Davidovich Fokina a progresat mult pe hard anul acesta, insa in special outdoor. In sala a fost extrem de modest si a demonstrat asta si la Laver CUP când zguristul Cerundolo l-a învins fără probleme. Ibericul a castigat ultima partida directa, la Toronto, insa au fier singurele seturi câștigate in cele 4 partide directe. Zverev a suferit contra lui Schwartzmann, este obosit după titlul de la Chengdu, insa tot îl vad favorit cert.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alejandro Davidovich Fokina vs Alexander Zverev
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro