Ponturi Pariuri Tenis Holger Rune vs Grigor Dimitrov

BETANO

Vin cu un pronostic special de la Beijing, care in opinia kea are sanse destul de mari de reușită. Vedeti in cele ce urneaza pariul meu pentru Rune vs Dimitrov. 

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 4 ATP, cel mai bun din cariera sa. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin de 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finale la Monte Carlo și Roma, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. La Roland Garros a pierdut in sferturi cu Ruud, la Wimbledon s-a înclinat in aceeași fază in fata lui Alcaraz, in timp ce la US Open a furnizat una dintre surprizele neplăcute ale sezonului pierzând contra lui Carballes Baena in runda inaugurală. Aici venea intr-o forma foarte slaba după 7 înfrangeri consecutive.

cota2.ro

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 19 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta s-a menținut pe linia de plutire, are finala la Geneva pe zgură sau semifinale la Rotterdam in sala, in timp ce la Australian OPEN, Roland Garros, Wimbledon si US Open a trecut câte 3 tururi fiind eliminat de fiecare data in optimi. Aici a trecut de MackenZie McDonald.

Dimitrov este un jucător care se bazează foarte mult pe serviciu, pe hard trimițând mai mereu destul de mulți asi. Este clar ca el va evita sa intre in schimburi lungi cu Rune, danezul fiind superior la acest capitol, astfel că punctele câștigate ușor la serviciu sunt o posibila rețeta care sa îl ducă spre victorie. Cei doi s-au intalnit anul acesta la Wimbledon, când deși Rune a castigat cu 3-1, scorul asilor a fost 14-11 pentru bulgar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Holger Rune vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Dimitrov - primul la 6 asi
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro