Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Daniil Medvedev

BETFAIR EXCHANGE

Avem semifinale foarte tari la Beijing, iar de la ora 11:30 se întâlnesc Alexander Zverev si Daniil Medvedev. Aveți in cele ce urmeaza Avancronica meciului si pronosticul meu.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 10 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentării fiind încă vizibile. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle. Vine după primele titluri de la revenire, pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard săptămâna aceasta la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open. A trecut de Schwartzman, Fokina si Jarry de fiecare data in set decisiv.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta cu 7 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells si US Open, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici vine după finala de la US Open unde a pierdut cu Djokovic, după ce l-a învins in semifinale pe Alcaraz. I-a învins aici pe Tommy Paul, De Minaur si Humbert.

Este deja un clasic al circuitului, cei doi jucatori fiind la a 5-a întâlnire in acest an. Toate partidele au fost extrem de disputate, de 3 ori a fost nevoie de set decisiv si in fiecare meci am avut set-uri cu prelungiri. Medvedev este favorit, a jucat mai bine si este mai odihnit, insa Zverev are moralul la cote maxime după titlul de la Chengdu si după ce l-a învins pe Daniil in ultimul meci direct. Nu cred ca vom avea prea multe break-uri si merg cu încredere pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alexander Zverev vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro