Ponturi Pariuri Tenis Thanasi Kokkinakis vs Fabio Fognini

BETANO

Nu am început foarte bine luna, insa stati liniștiti că terminăm si de această dată pe plus, iar remontada începe cu meciul dintre Kokkinakis si Fognini de la Shanghai. 

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 27 de ani, momentan pe locul 71 ATP. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. După un 2022 foarte slab care l-a scos din top 100, a început pe un trend ascendent în acest an. Are semifinale la Adelaide 2, titlu la Challenger-ul de la Manama victorii cu Rublev, Bautista Agut ori Wawrinka, dar si unele înfrangeri ciudate cu jucători precum Zvajda, Riedi ori Trotter.

cota2.ro

Fabio Fognini este un jucător italian de 36 ani, aflat pe locul 129 ATP. El se apropie de finalul unei cariere frumoase in care a cochetat cu top 10 si a castigat 9 titluri atp, 8 dintre ele pe zgura. In ultimii ani el a jucat mai puțin, din aceasta cauza ieșind si din Top 100 ATP, iar performanțele sale au fost destul de modeste. Chiar si așa, are in 2023 victorii cu Murray, Auger Alliasime ori Kecmanovic si finala in Challenger-ul de la Genova, toate performanțele fiind insa pe zgura.

Fognini este la finalul carierei, iar pe hard nu știu câta vitalitate mai are sa reziste serviciilor puternice venite din partea lui Kokkinakis. El a jucat 5 meciuri anul acesta pe ciment si le-a pierdut pe toate. Cei doi s-au întâlnit anul acesta si la Australian Open când Kokkinakis a cedat doar 5 Game-uri in 3 seturi si a servit 14 asi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Thanasi Kokkinakis vs Fabio Fognini
Pronostic:
Victorie Kokkinakis 2-0
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro