Ponturi Pariuri Tenis Alexey Popyrin vs Matteo Arnaldi

BETANO

Vin cu un pronostic special de la Shanghai, acolo unde se întâlnesc in primul tur Popyrin si Arnaldi. Vedeti in cele ce urmeaza optiunea de pariere.

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 23 ani clasat pe locul 45 ATP. In 2023 a jucat bine, are titlu la Umag, sferturi de finală la Adelaide, tur 4 la Australian Open și victorii cu Auger Aliassime. Fritz ori Wawrinka. Principala lui armă este serviciul, însă dacă schimburile se prelungesc devine tensionat si greșește foarte mult. Deși este un jucător specializat pe hard, anul acesta a impresionat in special pe zgură, oarecum surprinzător.

cota2.ro

Matteo Arnaldi este un tânăr italian, clasat pe locul 48 ATP. Pana in acest an el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. In 2023 a progresat enorm, are tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, Paire si mai ales pe Ruud, titlu la Challenger-ul de la Heilbronn, dar și alte victorii interesante cu Schwartzmann ori Ruusuvori. Arnaldi are potențial de creștere, zgura este suprafața sa favorită și mă aștept la Evoluții din ce in ce mai bune in viitorul apropiat. In ultimul timp a jucat insa foarte bine si pe hard ajungând in turul 4 la US Open si pe tabloul principal la Beijing. 

Se întâlnesc doi jucători cu un serviciu de top, pe o suprafața ultrarapida, iar linia de asi pare fixată prea jos. Sunt rare meciurile in care ei nu trimit minim 6-7 asi, indififerent de suprafața ori rezultatul final. Arnaldi este favorit, insa nu vad prea multe break-uri si ma aștept la depășirea cu ușurintă a liniei. In meciul direct de la Umag, in luna Iulie, au fost 17 asi pe zgura.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexey Popyrin vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Peste 16.5 asi
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro