Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Elena Rybakina

BETFAIR EXCHANGE

Cel mai tare meci al zilei din tenis este fără discuții cel dintre Aryna Sabalenka si Elena Rybakina din sferturile Masters-ului de la Beijing.

Aryna Sabalenka, este nou lider mondial începând cu luna aceasta si principala favorita de la Beijing. Sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoarea anului fara discuții, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 3 finale, la US Open, Indian Wells și Stuttgart, semifinale la Wimbledon si Roland Garros, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe hard, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. Aici a trecut de Kenin, Boulter si Paolini fără sa piarda set.

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 5 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele. Ea vine dupa o perioadă de vis, câștigând in 2022 cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, pierdută contra adversarei de azi. A câștigat Indian Wells după evoluții entuziasmante, învingând primele două clasate din circuit Swiatek și Sabalenka fără să piardă set, iar la Miami a legat alte 5 victorii consecutive, pierzând în finală cu Kvitova. Pe zgură rezultatele sale erau ceva mai modeste, insa chiar si așa a câștigat titlul la Roma. Mai are semifinale la Montreal si sferturi la Wimbledon si Cincinnati. Aici a trecut de Zheng, Maria si Andreeva.

Acest meci devine deja un clasic intre doua sportive de top, cu un stil asemanator si cu sanse bune sa domine circuitul ceva ani de-acum înainte. Este a 3-a partida de anul acesta, Sabalenka a bătut in finala la Australian Open, iar Rybakina la Indian Wells, de fiecare data asistând la partide pe cinste. Toate cele 6 meciuri dintre cele doua sportive au fost super echilibrate, au avut peste 22 Game-uri, indiferent de suprafața ori rezultatul final. Voi merge pe același deznodământ la o cota foarte buna.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Aryna Sabalenka vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro