Ponturi Pariuri Tenis Jessica Pegula vs Iga Swiatek

BETANO

A venit vremea finalei la Turneul Campioanelor, iar ultimul act aduce la start cele mai bune sportive din turneu, jucătoarea ce nu au pierdut vreun set in competiție. Aveți mai jos Avancronica meciului Pegula - Gauff.

Jessica Pegula este o sportivă din SUA de 29 ani, clasată momentan pe locul 5 WTA. Ea a apărut foarte târziu în prim planul tenisului feminin, însă incepand cu vârsta de 26 ani are o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai bune sportive din circuit, pe toate suprafețele. Pegula traversează o formă bună, este la 2-a participare la Turneul Campioanelor, iar de la începutul anului are titlu la Montreal, titlu la Seoul , finala la Tokyo, sferturi de finală la Australian Open , Wimbledon si Roma, finală la Doha, finală la Miami si semifinale la Charleston si Dubai, ajungând mai mereu in fazele finale ale turneelor la care a participat. Aici vine după 15 victorii in ultimele 18 partide pe hard si a fost foarte buna castigand meciurile cu Rybakina, Sabalenka, Sakkari si Gauff fara sa piarda set.

cota2.ro

Deși a pierdut poziția de lider mondial, Iga Swiatek ramane in opinia mea jucătoarea nr.1 a circuitului si am creditat-o încă de la început cu cele mai mari sanse la cucerirea trofeului. Poloneza a dominat autoritar competiția in ultimii 2 ani, perioada in care a castigat numai puțin de 14 trofee printre care si 3 titluri de mare șlem. Deși prefera zgura, suprafața pe care are procentaje de victorie comparabile doar cu Nadal, Iga este buna pe toate suprafețele, este campioana pe hard la US Open 2022, iar aici vine după 10 victorii consecutive, perioada in care a cucerit titlul la Beijing. Pe perioada turneului a fost dominanta, nu a pierdut niciun set si a trecut fără probleme de jucătoare cu un serviciu redutabil precum Gauff ori Sabalenka.

Se întâlnesc de departe cele mai solide sportive din acest turneu si cred ca vom avea o partida pe cinste. Am mers de la început pe Swiatek si mai este un singur pas pana la cucerirea trofeului. Ea este letală pe serviciul secund al adversarelor si si-a ținut adversarele la maxim 33% indiferent ca au fost Vondrousova, Gauff, Jabeur ori Sabalenka. 30 % , 33%, 19 % si 33 % in semifinale au fost procentajele de reușită ale adversarelor polonezei pana acum cu serviciul secund. Pegula a jucat foarte bine aici, insa nu serviciul este arma sa de baza si in niciun caz cel secund.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jessica Pegula vs Iga Swiatek
Pronostic:
Jessica Pegula - Sub 46.5 % puncte câștigate cu serviciul secund
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro