Ponturi Pariuri Tenis Alexander Bublik vs Fabio Fognini

Superbet

Am găsit un pronostic foarte bun de la Metz, acolo unde in turul secund se întâlnesc Bublik si Fognini. 

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 32 ATP, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din circuit. El vine după doi ani buni pentru el, cu 5 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și trei titluri, la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală, la Halle când a trecut de Rublev si la Antwerp luna trecuta. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală si titlu la Halle pe iarba, insă in general evolutiile lui au fost fluctuante, cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Iarba și hardul indoor sunt suprafețele sale favorite deoarece își poate pune în valoare principala sa armă și poate câștiga multe puncte ușoare.

cota2.ro

Fabio Fognini este un jucător italian de 36 ani, aflat pe locul 147 ATP. El se apropie de finalul unei cariere frumoase in care a cochetat cu top 10 si a castigat 9 titluri atp, 8 dintre ele pe zgura. In ultimii ani el a jucat mai puțin, din aceasta cauza ieșind si din Top 100 ATP, iar performanțele sale au fost destul de modeste. Chiar si așa, are in 2023 victorii cu Murray, Auger Alliasime ori Kecmanovic si finala in Challenger-ul de la Genova, toate performanțele fiind insa pe zgura.

Fognini este la finalul carierei, iar pe hard nu știu câta vitalitate mai are sa reziste serviciilor puternice venite din partea lui Bublik. Alexander are des procentaje foarte mari cu primul serviciu, uneori chiar peste 90%, iar aici linia pare ușor de depășit .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alexander Bublik vs Fabio Fognini
Pronostic:
Bublik - peste 79.5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro