Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Stefanos Tsitsipas

UNIBET

Începe Turneul Campionilor, ultimul turneu tare al unui an de senzație in circuitul masculin. Cei mai buni 8 jucatori ai anului se vor înfrunta la Torino, iar eu voi încerca sa acopăr turneul cu pronosticuri care sa va aduca profit. Începem cu primul meci, Sinner - Tsitsipas. 

Jannik Sinner pare jucătorul momentului in tenisul masculin, iar începând din acesta luna a ajuns pe locul 4 ATP. La doar 21 ani el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu Alcaraz ori Medvedev. A preferat să se odihneasca înainte de ATP Finals si s-a retras in turul secund la Paris.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. Anul 2023 a fost cel mai agitat din viața lui sportiva dar si personală. L-a început în forță si a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a fost învins clar de Alcaraz la Roland Garros, a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu același Alcaraz. Nu a impresionat nici la Wimbledon si nici la US Open, pierzând rușinos cu Eubanks sau Stricker. Desi in ultimul timp a scăzut ritmul fiind preocupat mai mult de viața personală si de relația cu Badosa, totuși a castigat 1 titlu la Los Cabos si a jucat recent semifinale la Paris si Viena, calificându-se din nou la Turneul Campionilor.

Este a 3-a partida intre cei doi in acest an, Tsitsipas a castigat la Australian Open si Sinner la Rotterdam. Jannik este in cea mai buna perioada a carierei sale si este văzut mare favorit atât de bookmakeri cât si de specialiști, insa eu nu îl vad sa aibă o misiune ușoară. Se aude că la Torino va fi una dintre cele mai rapide suprafețe din istoria ATP Finals, astfel este greu de crezut ca vom vedea prea multe break-uri. Merg pe over 22.5 Game-uri, pronostic realizabil chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jannik Sinner vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro