Ponturi Pariuri Rugby Melbourne Rebels vs Fijian Drua

BETANO

Melbourne Rebels si Fijian Drua se intalnesc la Melbourne in cadrul competitiei Super Rugby, echivalentul Cupei Campionilor din Europa. La aceasta competitie participa echipe din Australia, Noua Zeelanda si Insulele din Pacific.

Aceasta este etapa a 7-a si cele doua echipe se afla pe locurile 6 si respectiv 7 in clasament.

cota2.ro

Ambele echipe au o productivitate similara in atac, Rebels cu 161 de puncte si Fijian cu 165 de puncte, dar apararile lor sunt vulnerabile.

Rebels are penultima aparare din competitie, la care participa 12 echipe, iar Fijian a opta.

Meciurile Rebelilor au scoruri mari aproape de fiecare data.

O statistica in care am luat in considerare toate meciurile jucate in aceasta competitie de catre Rebels pe teren propriu la ultimele trei editii, incepand din martie 2022, ne arata ca din ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu, 13 au avut scoruri mai mari decat totalul pe care-l voi juca azi.

In acest sezon, dupa sase etape, Rebelii continua sa joace in aceeasi maniera. Marcheaza multe puncte, apararea lor incaseaza multe eseuri, iar echipa fijiana joaca un rugby frumos, alert, care exprima bucuria de a juca.

Aceste doua echipe s-au intalnit de trei ori pana acum, incepand din anul 2022, cand Fijian Drua a fost infiintata.

Unul din meciuri s-a disputat pe acest stadion, in Melbourne, si s-a incheiat cu scorul de 42-27 pentru Rebeli.

Pentru acest meci, antrenorul Rebelilor a selectat o echipa cu jucatori puternici, care sa poata tine mingea in fata echipei fijiene, si in acelasi timp, jucatori care reactioneaza rapid, cu scanteie in joc.

Intentia antrenorului este ca echipa sa poata sa aiba un impact rapid, ca sa dea tonul jocului si sa provoace panica printre fundasii fijieni.

Banca Rebelilor ii are printre altii pe Isaac Kailea, Alex Mafi si Taniela Tupou, care vor intra odihniti in repriza a doua pentru impactul din ultima parte a meciului.

In ansamblu, Rebelii au internationali australieni atat in echipa de start, cat si pe banca de rezerve.

Echipa Fijian Drua este in mare parte nationala Fiji.

Prognoza vremii nu arata ploaie si nici vant puternic, factori care influenteaza in general jocul de rugby (minge alunecoasa care duce la erori de manevrare, vant care deviaza mingea in aer cand este sutata spre buturi, etc), deci conditiile sunt destul de bune pentru rugby. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Melbourne Rebels vs Fijian Drua
Pronostic:
Total peste 58.5 puncte
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro