Ponturi Pariuri Rugby Exeter Chiefs vs Bath

BETANO

Exeter Chiefs intalneste Bath in ceea ce pare a fi un meci cu iz de Premiership, dar are loc in cadrul optimilor Cupei Campionilor la rugby.

Ambele echipe vin dupa infrangeri in campionat. Exeter a pierdut cu 41-5 in deplasare la Sale Sharks, iar Bath a facut un meci spectaculos la Londra cu Harlequins, unde au fost condusi cu 40-3 si au recuperat pana la 40-36, obtinand doua puncte bonus pentru infrangere la mai putin de 7 puncte si pentru inscrierea a cel putin 4 eseuri.

cota2.ro

Chiefs au ajuns pana in semifinalele Cupei Campionilor anul trecut, dar in pauza competitionala au avut loc schimbari majore in lot si au ramas foarte putini jucatori din acea echipa.

Prin urmare, la Exeter este o noua generatie, pe cand la Bath este al doilea sezon cu Johann van Graan la cârmă.

Bath a aratat mult caracter saptamana trecuta prin revenirea spectaculoasa din repriza a doua.

Antrenorul Capeteniilor a spus ca in aceasta saptamana a lucrat cu echipa sa treaca peste infrangerea dura din campionat si sa se concentreze asupra acestui meci.

Bath a progresat mult in ultimul an. In ultimele trei intalniri directe, toate anul trecut, Bath a invins Exeter de fiecare data.

In aceasta editie a Cupei Campionilor, Exeter a obtinut cateva victorii in finalul meciurilor (cu Toulon, Munster si Glasgow), deci putem spune ca a avut ceva noroc. Cu Bath este posibil sa nu le mai mearga asa, trebuie sa vina si regresia, deoarece asa cum stim, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Oricum, Bath a aratat in ultimul an ca stie cum sa-i invinga pe Exeter. Nu numai atat, dar i-a invins, chiar daca la Bath acasa, la diferente mari, de 17-20 de puncte.

In final, Bath este o echipa care ajunge la maturitate, pe cand Exeter este la un nou inceput de drum.

In Premiership Bath este pe locul doi, iar Exeter pe sase.

Am pus acest pariu pe victorie inclusiv in prelungiri.

Cota este in scadere, ajungand acum la 1.66 de la 1.73 acum cateva ore.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Exeter Chiefs vs Bath
Pronostic:
2
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro