Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Liverpool

Superbet

Manchester United intalneste Liverpool in Premier League, dupa ce in urma cu trei saptamani aceste doua echipe au jucat in cupa.

Manchester United are probleme cu accidentarile in aparare. Lindelof si Martinez sunt inapti pentru o perioada lunga de timp, iar Varane si Evans au fost schimbati in meciul pierdut cu 4-3 la Chelsea. Inca nu se stie daca cei doi vor juca, dar tinand cont ca au trecut numai trei zile de la acel meci, Varane a jucat doar o repriza si Evans a iesit la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, sansele lor de a juca nu sunt incurajatoare.

cota2.ro

Astfel, perechea de fundasi centrali ar putea fi alcatuita din Harry Maguire si tanarul de 19 ani Kambwala, care vor trebui sa faca fata unuia din cele mai periculoase atacuri din Premier League.

Casemiro s-a accidentat si el si a fost schimbat, deci este posibil sa-l vedem pe Kobbie Mainoo alaturi de McTominay la mijloc, aceeasi pereche care a jucat in cupa contra lui Liverpool.

Desi United are multe probleme in aparare, ei pot totusi sa ameninte poarta lui Liverpool, dat fiind faptul ca apararea Cormoranilor este poroasa in deplasare.

La meciurile din deplasare ale lui Liverpool, la poarta lor s-au inregistrat 1.5 ocazii mari pe meci in acest sezon, iar United reuseste sa creeze pericole in careul lor.

Diavolii Rosii nu au reusit sa-i incetineasca pe Cormorani in meciul din cupa, si foarte probabil nu vor reusi nici in acest meci, dar au aratat ca pot inscrie.

Liverpool va cauta sa obtina o mica revansa aici, dupa ce a pierdut meciul din cupa cu 4-3 in prelungiri.

Ce a surprins totusi in acel meci a fost cat de descoperita a fost apararea lui Liverpool. Manchester United a creat 3.93 XG, ceea ce a reprezentat unul din cele mai slabe jocuri in aparare ale lui Liverpool in acest sezon.

De data aceasta, Liverpool il va avea pe Konate in aparare, ceea ce va fi un mare impuls.

Statisticile lui Manchester United sunt destul de ingrijoratoare. La poarta lor sunt cam 10 cornere pe meci si adversarii lor reusesc sa suteze de foarte multe ori.

Ma astept deci la inca un meci cu faze de la o poarta la cealalta si goluri, ceea ce asteapta si casele de pariuri, din moment ce au setat liniile la 3.5 – 4 goluri.


Am jucat un bet builder la cota 2.00.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Liverpool
Pronostic:
Liverpool sau egal + Peste 2.5 goluri + Gol marcat in ambele reprize + Ambele echipe marcheaza
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro