Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

UNIBET

Sheffield United intalneste pe Chelsea si Tottenham joaca acasa cu Nottingham Forest in etapa cu numarul 32 din Premier League.


cota2.ro

Sheffield vs Chelsea

Sheffield a devenit o echipa mai periculoasa de cand a fost preluata de Wilder si de cand l-au adus pe Brereton Diaz in lot.

In sapte meciuri din cele opt in care a jucat Brereton Diaz, de cand a fost adus cu imprumut de la Villarreal, Sheffield a inscris.

Nu numai atat, dar in cinci meciuri a inscris mai mult de un gol, inclusiv impotriva unor echipe din jumatatea de sus a clasamentului, precum Brighton si West Ham.

Chelsea a reusit sa incheie numai patru meciuri fara sa primeasca gol in acest sezon, si numai un meci de la inceputul anului.

Nu este mare diferenta daca joaca in deplasare sau acasa, dar a primit mai mult de un gol in opt din cele 14 meciuri din deplasare, indiferent de calibrul adversarului.

Este usor de concluzionat ca Chelsea primeste multe goluri.

Adaug la acest aspect faptul ca Sheffield inscrie goluri, si astfel am prima parte a pariului meu combinat.

 

Tottenham vs Nottingham

Nottingham a obtinut trei puncte importante acasa cu Fulham si in acest meci cu Spurs va incerca sa puna ceva distanta intre ea si locurile retrogradabile.

De cand Espirito a venit la Nottingham, Forest are un bilant pozitiv de ocazii mari de gol, fapt reusit prin imbunatatirea apararii.

De cand au inceput sa revina jucatorii la echipa, Tottenham si-a imbunatatit cifrele statistice, dar carentele in aparare inca exista.

Forest are doar 1.27xGA pe meci la poarta proprie de cand a venit Espirito. Atacul nu creeaza ocazii in mod regulat, dar in fata unei aparari destul de relaxate ca a lui Tottenham, vor avea macar cateva ocazii pe contraatac.

Cand joaca si Elanga si Gibbs-White, atacul lui Forest este vizibil mai bun, si avandu-l si pe Chris Wood, atacul lui Forest poate crea panica in careul lui Spurs.

Cred ca Forest poate macar sa tina scorul sa nu ia proportii.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sheffield United vs Chelsea
Pronostic:
Sheffield peste 0.5 goluri
Cota
1.44
Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest
Pronostic:
Nottingham Forest +2.5
Cota
1.30
Cota finala: 1.87
Profit: 4.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro