Ponturi Pariuri ESports Chennai Super Kings vs Kolkata Knight Riders

Superbet

Precizare: acesta este un meci de cricket.

Chennai Super Kings si Kolkata Knight Riders se intalnesc in cadrul Indian Premier League la cricket in format scurt (T20 – 20 de “overs” pentru fiecare echipa).

cota2.ro

Indian Premier League este cea mai bogata liga de cricket din lume, ceva asemanator lui Premier League la fotbal.

Toate vedetele cricketului din lume se strang in aceasta liga formata din 10 echipe.

Datorita faptului ca fiecare campionat dureaza putin, aceste vedete ale cricketului mondial merg intr-un circuit anual, incepand din Australia, apoi Africa de Sud, Emiratele Arabe, India, sa joace in acest format scurt dar banos. Deoarece un meci nu dureaza mult este alert, si atractia la public este mare.

Chennai Super Kings (CSK) a castigat primele doua meciuri, invingandu-i pe Royal Challengers Bengaluru si pe Gujarat Titans, ambele pe teren propriu.

Primul meci in deplasare a insemnat si prima infrangere, suferita in fata lui Delhi Capitals, iar ultimul lor meci a insemnat o noua infrangere, la Sunrisers Hyderabad.

Kolkata Knight Riders (KKR) a castigat toate cele trei meciuri disputate pana acum. I-a batut pe Sunrisers Hyderabad pe teren propriu, apoi au castigat de doua ori in deplasare, una din echipe fiind Delhi Capitals, care a invins-o pe adversara lor de azi.

Deci KKR vin in acest meci fara infrangere, pe cand Chennai au doua infrangeri la rand. Nu numai ca Knight Riders a invins o echipa care a batut-o pe gazda lor de azi, dar a facut-o la diferente mari in ambele meciuri (106 “runs” si respectiv 7 “wickets”), chiar daca au jucat in deplasare.

Chennai are probleme in compartimentul de bowling (de aruncare a mingiei), unde au reusit sa ia numai 23 de wicket-uri, din 40 posibile. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, cel mai bun “bowler” al lor, Mustafizur Rahman, nu este disponibil, deoarece are probleme cu viza.

KKR prin urmare vin aici increzatori. Kolkata a luat 23 de wicket-uri din 30 posibile in primele lor trei meciuri, ceea ce este remarcabil.  

De asemenea, au trei bowleri in top 15 din liga, inclusiv jamaicanul Andre Russell, jucator care in sfarsit este disponibil dupa o serie de accidentari care l-au tinut departe de cricket.

Chennai nu a reusit sa aiba cel mai ridicat numar de “runs” in parteneriatul de deschidere al meciurilor in trei din cele patru meciuri jucate in acest sezon.

Kolkata are o medie mai mare decat Chennai atat la parteneriatul de deschidere, cat si in powerplay (in primele 6 “overs” echipa adversa are restricitii pe teren, inclusiv numar de jucatori limitat).

Cota pe victoria lui KKR este in scadere de la 2.00 la 1.90. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chennai Super Kings vs Kolkata Knight Riders
Pronostic:
2
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro