Ponturi Pariuri Fotbal Mexic F vs Australia F

BETANO

Echipele feminine de fotbal ale Australiei si Mexicului se intalnesc intr-un meci amical la San Antonio, Texas.

Australia a terminat pe locul 4 la Cupa Mondiala din 2023 si tot pe locul 4 la Olimpiada de la Tokio.

cota2.ro

Mexic a ajuns in semifinalele Cupei de Aur CONCACAF acum o luna, unde a pierdut in fata Braziliei cu 3-0.

In clasamentul FIFA Australia este pe locul 11, iar Mexic este pe locul 31.

Prin urmare, acest meci va fi un test bun pentru Australia in vederea pregatirii pentru Olimpiada de la Paris 2024.

Echipa Australiei va arata diferit fata de ultimele meciuri din calificarile pentru Olimpiada, deoarece antrenorul Tony Gustavsson incearca noi formule si abordari, pe langa faptul ca mai multe jucatoare sunt accidentate pe termen lung.

Antrenorul a spus ca nu pregateste echipa doar ca sa joace la victorie impotriva Mexicului, ci foloseste acest meci si ca o ocazie sa vada unde se afla cu echipa in momentul de fata.

Echipa Australiei va avea de strapuns linia a doua si a treia a unei echipe care preseaza sus, cea a Mexicului.

Gustavsson va incerca jucatoare si combinatii diferite, mai ales in ceea ce priveste apararea, cum ar fi folosirea a numai trei fundasi, asa cum au jucat la Olimpiada de la Tokio.

In meciul de maine Gustavsson vrea ca echipa sa joace curajos, nu numai ca sa incerce sa invinga Mexicul, ci si ca sa vada cum se descurca echipa cu noile combinatii, date fiind absentele majore din lot.

Mexic nu s-a calificat la Cupa Mondiala de anul trecut si nici la Olimpiada de la Paris, dar a obtinut rezultate promitatoare recent la Cupa de Aur CONCACAF.

Mexic este o echipa bine organizata si agresiva. A jucat foarte bine contra SUA, invingandu-le pe americance (una dintre cele mai bune echipe din lume) cu 2-0. Chiar daca SUA trece printr-o schimbare de generatii si nu e chiar la nivelul din ultimii ani, e totusi o echipa de top. Golurile mexicancelor au fost spectaculoase si jocul lor a fost atractiv.

Nici una din jucatoarele Mexicului nu joaca in Europa, ci doar in Mexic si cateva in campionatul SUA.

Australia are jucatoare din campionatele puternice ale Europei, cum ar fi Anglia (West Ham, Arsenal, Man City, Tottenham, Liverpool, Everton), Franta (Olympique Lyon) si Spania (Real Madrid).

Dat fiind faptul ca Australia va experimenta cu asezarea in teren si combinatiile dintre jucatoare, si faptul ca Mexic a jucat foarte bine la recenta Cupa de Aur, cred ca vom avea cateva goluri in acest meci, fie la ambele porti, fie intr-una singura.

Voi merge pe un pariu simplu pe goluri. 

 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mexic F vs Australia F
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro