Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Bayern Munchen

Superbet

Arsenal si Bayern se intalnesc in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor.

Arsenal este o echipa in mare forma, iar in ultima etapa din Premier League i-a batut pe Brighton in deplasare cu 3-0 si acum este pe primul loc.

cota2.ro

Bayern este intr-o forma alarmanta. A iesit de ceva vreme din cursa pentru titlu in Bundesliga, iar in weekend a pierdut cu 3-2 la Heidenheim.

Liga Campionilor este ultima speranta pentru Bayern de a cuceri un trofeu.

Motivul principal pentru care Arsenal conduce in Premier League este apararea. Sub Mikel Arteta aceasta echipa joaca foarte bine defensiv si chiar ii place sa se apere. Presingul lui Arsenal este devastator si ii va da batai de cap lui Bayern.

Tunarii preseaza deseori om la om, fundasii laterali urca sa ajute cu presingul, iar fundasii centrali sunt pe faza ca sa intercepteze eventualele pase lungi.

Inca nici o echipa nu a reusit sa contracareze acest joc al lui Arsenal, pentru ca nici un adversar al lor nu a reusit sa isi creeze mai mult de 1.5 xG impotriva lor.

Asa ca nu conteaza daca Bayern va juca cu pase scurte sau pase lungi care sa-l gaseasca pe Harry Kane, pentru ca Arsenal le va face viata grea.

Bayern are multe probleme in acest moment, dar cel mai ingrijorator este felul cum a jucat impotriva echipelor bune.

De exemplu cum a fost meciul cu Bayer Leverkusen, una dintre echipele cu posesia foarte buna. Desi Leverkusen a cedat posesia lui Bayern, Xavi Alonso si-a asezat echipa in asa fel incat a blocat-o pe Bayern, care nu si-a creat decat 0.6 xG si a avut doar 8 suturi la poarta.

Arsenal a jucat intr-o structura similara cu Man City si i-a tinut la mai putin de 1 xG, asa ca este foarte posibil ca Bayern sa aiba dificultati in a-si crea ocazii de gol.

In meciul cu Man City, Arsenal a cedat controlul meciului, dar a fost foarte buna in aparare. Bayern inca nu a jucat impotriva unei echipe de nivelul lui Arsenal.

Iar daca Bayern nu reuseste sa controleze acest joc si va trebui sa se apere mai mult de 60% din meci, tunarii vor fi in avantaj.

Am oscilat intre un pariu pe goluri echipa Arsenal - peste 1.5 la cota 1.72, si un bet builder la cota 1.75.

Voi merge pe bet builder, astfel: Arsenal sau egal + peste 1.5 goluri + peste 6.5 cornere @1.75

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bet builder: Arsenal sau egal + peste 1.5 goluri + peste 6.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro