Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Borussia Dortmund

BETANO

Atletico Madrid si Borussia Dortmund se intalnesc la Madrid in prima mansa din cadrul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Atletico Madrid s-a calificat in sferturi cu o victorie dramatica in fata lui Inter Milan, intr-un meci decis la loviturile de departajare.

cota2.ro

Aceasta echipa a lui Simeone nu mai este caracterizata prin acea aparare de elita, echipa care nu prea isi crea ocazii si se baza pe momente de stralucire ale vedetelor sale.

Borussia Dortmund a scapat teafara din dubla mansa cu PSV Eindhoven, meciuri in care olandezii au avut numeroase ocazii.

Dortmund are probleme in aparare, mai ales in deplasare. Echipa germana are o aparare mult mai slaba decat a lui Inter, si actuala versiune a lui Atletico are destule resurse ca sa inscrie.

Chestiunea este daca apararea lui Dortmund poate rezista unui adversar de top. Dortmund i-a batut pe Bayern recent chiar la Munchen, pentru prima data in zece ani, dar tot au permis mai mult de 2 xG in acel meci.

Ce a facut Dortmund dupa aceea? A pierdut acasa cu Stuttgart, 0-1.

Tot sezonul Dortmund a avut probleme in a scapa cu fata curata. In Bundesliga, galben-negrii sunt pe locul 8 la ocazii permise la poarta proprie. Numai forma de exceptie a portarului lor, Gregor Kobel, a facut ca Dortmund sa nu incaseze mai multe goluri. Din 43 de ocazii mari, Dortmund a primit numai 33 de goluri.

Nici un alt portar din Bundesliga nu a parat mai multe goluri, comparativ cu cele aproape gata facute, decat portarul elvetian.

De asemenea, Dortmund este pe locul 9 la ocazii mari permise in urma fazelor fixe, ceea ce va fi o problema in fata lui Atletico, o echipa aflata in topul La Liga in ceea ce priveste eficienta la acest aspect.

Apararea lui Dortmund s-a chinuit si in Liga Campionilor. In meciurile din deplasare din faza grupelor a avut o medie de 1.9 xG la poarta proprie.

Problemele din aparare nu se rezuma doar la calitatea ocaziilor de la poarta proprie. De exemplu, numai trei echipe din Liga Campionilor au permis adversarilor mai multe pase si incursiuni in careul propriu, si doar patru echipe au permis adversarilor mai multa posesie in propria jumatate de teren.

Macar daca atacul lui Dortmund ar compensa, dar nici aici galben-negrii nu sunt eficienti. Dortmund a fost pe locul 24 in ceea ce privesc pasele periculoase si a avut ceva noroc atat la poarta adversarilor, cat si la poarta proprie.

Dat fiind faptul ca apararea lui Dortmund a avut destula sansa pana acum in Liga Campionilor, inclusiv numai un gol primit de la PSV, in ciuda faptului ca PSV a avut 3.3 xG in total, voi merge pe Atletico sa ia o optiune serioasa pentru calificare in acest meci.

Atletico a inscris de cel putin doua ori in toate meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor in acest sezon.

Pariez pe faptul ca va continua acest trend. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Atletico Madrid peste 1.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro