Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Casa Pariurilor

PSG si Barcelona se intalnesc la Paris in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.PSG conduce detasat in Ligue 1, astfel ca se poate concentra pe cucerirea acestui trofeu.Barcelona este la 8 puncte in urma lui Real Madrid in La Liga, deci realistic vorbind, Liga Campionilor este ultima lor sansa sa castige un trofeu.

PSG nu are probleme in Ligue 1, dar in aparare nu prea se descurca chiar atat de bine. In ultimele 11 meciuri PSG a permis 18.7 ocazii mari de gol, dar au incasat numai 10 goluri. Problema este ca PSG este o echipa agresiva, pune presiune, dar cand nu ii iese, echipele bune o prind descoperita. In Ligue 1 nu este pusa la incercare prea des de catre echipele bune, dar de cateva ori in Liga Campionilor a avut probleme.In meciul cu Real Sociedad de exemplu, in primele 45 de minute nu a reusit mai nimic.

cota2.ro

Barcelona si-a imbunatatit apararea recent, deoarece a primit numai un gol in ultimele sase meciuri, dar ceea ce a facut cea mai mare diferenta este adolescentul de 17 ani Pau Cubarsi. In cele 11 meciuri in care a jucat mai mult, numarul de ocazii mari la poarta Barcelonei a scazut simtitor.

Mansa a doua cu Napoli a aratat cat de periculoasa poate fi Barcelona cand ataca direct. Are si rapiditate si jucatorii cu care sa puna presiune pe apararea lui PSG.

Lamine Yamal, un alt adolescent (16 ani) are un dribling foarte bun in situatiile de 1 la 1 si s-a remarcat atat in La Liga, cat si in Liga Campionilor.

In plus, la Barcelona revine Frankie De Jong dupa o absenta mai lunga.

Daca lui PSG nu i-a fost usor cu echipe precum Newcastle, Real Sociedad si Marseille, cum ar putea sa-i fie mai usor cu Barcelona?

Cu Pau Cubarsí in aparare si Frankie De Jong la constructie, Barcelona poate spera la ceva aici.

Voi lua un handicap mai precaut, in care Barcelona poate sa si piarda meciul la un gol diferenta.

Atletico Madrid si Borussia Dortmund se intalnesc la Madrid in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.Aceasta echipa a lui Simeone nu mai este caracterizata prin acea aparare de elita, echipa care nu prea isi crea ocazii si se baza pe momente de stralucire ale vedetelor sale.

Borussia Dortmund a scapat teafara din dubla mansa cu PSV Eindhoven, meciuri in care olandezii au avut numeroase ocazii.

Dortmund are probleme in aparare, mai ales in deplasare si ramane de vazut daca apararea ei poate rezista unui adversar de top. Dortmund a batut-o pe Bayern recent chiar la Munchen, pentru prima data in zece ani, dar tot a permis mai mult de 2 xG in acel meci.

Ce a facut Dortmund dupa aceea? A pierdut acasa cu Stuttgart, 0-1.

Tot sezonul Dortmund a avut probleme in a scapa cu fata curata. In Bundesliga, galben-negrii sunt pe locul 8 la ocazii permise la poarta proprie. Numai forma de exceptie a portarului lor, Gregor Kobel, a facut ca Dortmund sa nu incaseze mai multe goluri. Din 43 de ocazii mari, Dortmund a primit numai 33 de goluri.

Apararea lui Dortmund s-a chinuit si in Liga Campionilor. In meciurile din deplasare din faza grupelor a avut o medie de 1.9 xG la poarta proprie.

Numai trei echipe din Liga Campionilor au permis adversarilor mai multe pase si incursiuni in careul propriu, si doar patru echipe au permis adversarilor mai multa posesie in propria jumatate de teren.

Nici atacul lui Dortmund nu este eficient, fiind pe locul 24 in ceea ce privesc pasele periculoase.

Dat fiind faptul ca apararea lui Dortmund a avut destul noroc pana acum in Liga Campionilor, inclusiv numai un gol primit de la PSV, in ciuda faptului ca PSV a avut 3.3 xG in total, cred ca Atletico poate lua o optiune serioasa pentru calificare in acest meci.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
PSG vs Barcelona
Pronostic:
Barcelona (+1.5)
Cota
1.30
Atletico Madrid vs Borussia Dortmund
Pronostic:
1X + peste 1.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro