Ponturi Pariuri Rugby Waratahs vs Crusaders

BETANO

Waratahs (Sydney, Australia) intalneste Crusaders (Christchurch, Noua Zeelanda) in etapa a 8-a din Super Rugby, cea mai importanta competitie inter-cluburi din Emisfera Sudica, echivalentul Cupei Campionilor din Europa.

Waratahs are o singura victorie pana acum, obtinuta in etapa a doua, chiar in fata adversarului de azi (34-27).

cota2.ro

Ca sa nu ne grabim cu concluziile, desi Waratahs apare ca a jucat in deplasare, meciul s-a jucat la Melbourne. Intreaga runda secunda s-a jucat la Melbourne, ca parte a unui festival de rugby.

Waratahs au jucat destul de slab pana acum, echipa este in formare si inca mai au de lucrat la aspectele de baza.

Crusaders a avut un start slab de sezon, cel mai slab in vreo 30 de ani, din cauza jucatorilor care le-au plecat, accidentarilor si inclusiv a antrenorului, Scott Robertson, care a plecat la nationala, devenind antrenorul All Blacks.

Faptul ca se afla in subsolul clasamentului este de necrezut. Nimeni nu-si putea imagina inaintea acestui sezon ca actuala si multipla campioana, castigatoare a atator trofee Super Rugby sa se afle in aceasta pozitie.

Din etapa trecuta insa, Crusaders au aratat semne de revenire. I-au invins pe Chiefs, campioana la zi, cu 37-26, dand sperante ca se pot redresa. Pentru acest meci au o banca puternica cu jucatori All Blacks care au revenit la echipa (banca de rezerve in rugby este folosita pentru a transa meciurile in ultimele 20 de minute, cand meciurile inca sunt in cumpana, si atunci echipele arunca in lupta jucatori experimentati care sa poata inclina balanta in favoarea lor, si de multe ori pe banca gasim jucatori de la nationala, campioni, etc.).

Ca si cum nu era de ajuns ca echipa se zbate, Waratahs l-au pierdut pe experimentatul Bell, accidentat.

Crusaders sunt hotarati nu numai sa-si ia revansa dupa infrangerea din debutul de campionat, dar si sa inceapa urcusul in clasament. Desi se afla pe locul 11 din 12 echipe, Crusaders sunt la numai 5 puncte de locurile de play-off, iar 5 puncte pot fi obtinute azi printr-o victorie cu punct bonus (punct bonus la victorie se acorda cand echipa a inscris 4 eseuri).

Waratahs ar putea sa opuna rezistenta la inceput si chiar sa ia conducerea, prin avantul caracteristic echipei, dar Crusaders incepe sa arate, cel putin pe hartie, din nou amenintator.

In plus, Crusaders nu au jucat saptamana trecuta, deci sunt odihniti, au avut timp sa pregateasca meciul si acum sunt dornici de joc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Waratahs vs Crusaders
Pronostic:
Crusaders (-9.5)
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro