Ponturi Pariuri Fotbal Adelaide vs Macarthur

Fortuna

Adelaide joaca cu Macarthur pe teren propriu in etapa a 24-a, cu numai 3 etape inaintea incheierii sezonului regulat.

Adelaide este la 6 puncte distanta de ultimul loc de play-off, dar are acest meci in plus de disputat (4 meciuri de jucat pana la final).

cota2.ro

Macarthur este pe locul 5 (6 locuri de play-off), si situatia lor inca nu este clara in ceea ce priveste play-offul.

Adelaide a obtinut o victorie spectaculoasa in etapa trecuta la Perth. Dupa 27 de minute era condusa cu 2-0, apoi a revenit si a castigat cu 4-2.

Adelaide vine dupa o serie de trei victorii la rand si echipa este hotarata sa profite de avantajul terenului propriu in acest meci si sa se apropie in continuare de locurile de play-off.

Macarthur vine dupa doua infrangeri consecutive, una pe teren propriu, si una in deplasare la ultima clasata, Western United.

Adelaide poate sa continue cu a patra victorie consecutiva in acest tur de forta pe ultima suta de metri ca sa prinda un loc in top 6.

Acesta va fi ultimul meci pe teren propriu al tanarului talentat Nestor Irankunda, care va pleca la Bayern Munchen. Jocul lui in ultimele 3-4 meciuri a fost entuziasmant, el aparand si pe lista marcatorilor de cateva ori.

Echipa este stabila acum, a jucat in acelasi format in ultimele meciuri si rezultatele s-au vazut. Rezervele se integreaza bine si ca urmare echipa obtine rezultate bune.

Programul in continuare al lui Adelaide este mai avantajos decat al lui Macarthur, care va avea de jucat cu Sydney (Macarthur este tot din Sydney, deci nu se pune problema avantajului terenului propriu), care si ea este in lupta pentru play-off, si apoi in deplasare la Wellington Phoenix, echipa care lupta sa termine pe primul loc, deci program greu.

Avand in vedere sansa pe care o are Adelaide, totul depinzand numai de jucatorii lor, am pariat pe ei sa obtina victoria in acest meci.

Cota pe victoria gazdelor a scazut de la 1.83 la 1.68.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Adelaide vs Macarthur
Pronostic:
1
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro