Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

Superbet

Melbourne City intalneste Perth Glory in etapa cu numarul 24 din A-League.

City este pe locul 7 la 4 puncte in spatele ultimului loc de play-off, avand acest meci de jucat.

cota2.ro

Perth Glory este pe ultimul loc, pozitie ce putea s-o paraseasca etapa trecuta daca nu pierdea cu Adelaide acasa, dupa ce a condus cu 2-0.

Echipa are jucatori buni, inaintea acestei etape era pe locul trei in liga la numar de goluri marcate, dar inca nu este la nivelul celor din prima jumatate a clasamentului, avand si cele mai putine victorii, doar 5 din 24 de meciuri.

Meciurile lui Perth Glory au cea mai mare medie de goluri, aproape 4 pe meci.

Dat fiind faptul ca au fost cateva suprize in aceasta etapa, echipe care erau mari favorite, jucau pe teren propriu si care aveau nevoie stringenta de puncte au pierdut meciurile respective sau au castigat in ultimele secunde, nu voi merge pe Victoria lui City, mai ales ca Perth s-ar putea sa incerce sa stearga memoria infrangerii incredibile din etapa trecuta.

In plus, City a avut deja niste rezultate sub asteptari pe teren propriu, ultimul meci pe acest stadion fiind 0-0 cu Newcastle Jets, a treia echipa din subsolul clasamentului.

Voi merge aici pe numar de goluri, deoarece asa cum am vazut mai sus, media de goluri in meciurile lui Glory este ridicata, iar in cele doua meciuri jucate intre aceste doua echipe in acest sezon scorurile au fost 2-1 pentru Melbourne si 4-2 pentru Perth.

Canberra Raiders joaca pe teren propriu cu Gold Coast Titans in ultimul meci al etapei din Rugby League.

Raiders au marcat 41 de puncte in etapa trecuta cu Parramatta, o echipa cu pretentii de play-off.

Bilantul ultimelor 12 intalniri directe dintre aceste echipe este 10-2 pentru Canberra.

Titanii au patru infrangeri dupa primele patru meciuri, si este evident unde se afla in clasament, iar Canberra era pe locul 6 inaintea inceperii acestei etape, intr-un pluton compact de 10 echipe pe o distanta de numai 2 puncte pana la primul loc.

Titanii au de jucat intr-una din cele mai grele deplasari din liga, si apararea lor a cam lasat de dorit, ceea ce este alarmant acum ca urmeaza sa infrunte o echipa de calibrul lui Raiders.

Liverpool intalneste pe Crystal Palace in etapa a 33-a din Premier League.

Liverpool a fost foarte buna pe teren propriu tot sezonul, dar acum a pierdut in Europa League si ma astept la un raspuns din partea lor. Se vede ca Klopp da prioritate Ligii, mai ales ca a inceput meciul cu Atalanta avandu-i pe Salah si Diaz pe banca.

Acum Liverpool trebuie sa isi reia cursa spre titlu.

Forma lui Palace a ramas cam la fel si dupa schimbarea antrenorului, cu o singura victorie in sapte meciuri. In meciul tur, Liverpool a castigat cu 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Melbourne City vs Perth Glory
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Canberra Raiders vs Gold Coast Titans
Pronostic:
1
Cota
1.37
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.22
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro