Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

Mozzart

Liverpool intalneste pe Crystal Palace in etapa a 33-a din Premier League. 

Liverpool a mers bine tot sezonul pe teren propriu, si este de asteptat o reactie din partea lor in urma infrangerii cu Atalanta din Europa League.

cota2.ro

La Palace este foarte probabil sa-i vedem pe toti trei atacantii lor dupa multa vreme (Olise, Edouard si Eze), si doar pentru a cincea oara in acest sezon, ceea ce ar putea insemna niste goluri.

In sase din cele noua meciuri jucate de Liverpool contra echipelor din a doua jumatate a clasamentului, s-au marcat goluri in ambele porti, si de asemenea, in toate cele patru meciuri in care Eze si Olise au fost in echipa. De asemenea, in ultimele 8 meciuri consecutive de pe teren propriu in Premier League, Liverpool a primit gol.

Voi lua pariul total peste 2.5 goluri @1.37.

West Ham si Fulham se intalnesc intr-un derby londonez din cadrul etapei cu numarul 33 din Premier League.

Pentru ca Fulham nu are grijile retrogradarii, Marco Silva a schimbat stilul de joc, ceea ce a dus la meciuri mai atractive.

West Ham a fost foarte eficienta pana acum in transformarea in gol a contraatacurilor avute. De asemenea, stilul de joc al Ciocanarilor permite adversarilor sa-si creeze ocazii la poarta lor.

David Moyes vrea sa inchida centrul terenului, dar apararea nu este chiar atat de buna. West Ham a permis adversarilor al doilea cel mai mare numar de intrari in careu din Premier League. La poarta lor au fost o gramada de ocazii mari, dar au fost salvati de portarul lor, Areola. Problema insa este ca Areola este accidentat.

In urma schimbarii de stil, Fulham a inceput sa preseze sus si meciurile lor se joaca de la o poarta la alta. Media de ocazii mari de gol in meciurile lui Fulham este acum de 3.38 per meci si cred ca vom avea macar doua goluri in acest meci.

Pentru acest meci voi juca pariul total peste 1.5 goluri @1.20.

Arsenal si Aston Villa se intalnesc in ultimul meci al zilei din Premier League.

Manchester City este acum pe primul loc macar temporar, si astfel presiunea este pe Liverpool si Arsenal.

Arsenal joaca al doilea meci consecutiv acasa, are un lot mai extins si a avut doua zile in plus de odihna, fata de Aston Villa, care a jucat cu Lille joi.

De asemenea, dat fiind faptul ca aceste doua aparari s-au dus in directii opuse in ultimele doua luni, cred ca Arsenal poate obtine victoria in acest meci.

In plus, de la Aston Villa va lipsi mijlocasul Douglas Luiz.

Apararea lui Villa a slabit mult din ianuarie incoace, cu doar Luton si Manchester United permitand mai multe ocazii mari la poarta lor decat Villa.

Tunarii vor avea destul spatiu in atac, iar atacul lui Villa va avea probleme in fata apararii de top a lui Arsenal.

La acest meci voi miza pe victoria lui Arsenal la cota 1.30

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.37
West Ham vs Fulham
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Arsenal vs Aston Villa
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro