Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

UNIBET

Manchester City intalneste pe Real Madrid in returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

In prima mansa dintre aceste doua echipe scorul a fost 3-3, dar City nu a fost chiar atat de buna in atac. A avut numai 12 suturi la poarta, dintre care numai patru fiind din careu. Mai mult decat atat, Real Madrid l-a neutralizat pe Haaland, care a avut numai 18 atingeri de balon si un singur sut.

cota2.ro

Apararea lui Manchester City s-a dovedit vulnerabila. De asemenea, echipa nu mai este la fel de eficace la presing fata de cum era anul trecut. Cand o aparare ramane trei contra trei cu Rodrygo, Vinicius Junior si Bellingham, cam intra in bucluc, pentru ca Real Madrid are dribleuri si pasatori foarte buni.

Cota este uriasa pentru Real Madrid intr-o partida care practic este ca un meci de calificare intr-o singura mansa. Daca presingul lui City continua sa fie de standard scazut, galacticii vor avea ocaziile lor.

Ar trebui sa avem din nou un meci electrizant, si desi Cetatenilor s-ar putea sa nu le mai fie chiar atat de usor ca ultima data cand au jucat cu Real la Manchester, cred ca City poate inscrie macar doua goluri si vom avea macar trei goluri in acest meci.

Bayern Munchen joaca returul cu Arsenal in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce la Londra a fost 2-2.

Arsenal s-a impiedicat in Premier League pe teren propriu in weekend, dar apararea lor a tot fost strasnica de la inceputul anului incoace.

In meciul tur, primul gol al lui Bayern a venit in urma unei pase proaste in aparare, dar al doilea gol a fost rezultatul direct al driblingului lui Sane.

Arsenal a profitat insa de apararea incropita a lui Bayern, si problemele in aparare la Bayern ar trebui sa existe din nou in acest meci.

Apararea lor a devenit substantial mai slaba de cand locul lui Upamecano si Kim Min-jae in centrul apararii a fost luat de Eric Dier si Matthias de Ligt.

Chestiunea acum este daca Bayern poate repeta performanta in atac impotriva celei mai bune aparari din Europa.

Nu ar fi mare surpriza sa-l vedem pe Arteta ca face modificari tactice ca sa prinda pe picior gresit apararea vulnerabila a lui Bayern.

Pentru Arsenal sunt acum cateva meciuri in succesiune rapida, iar repriza a doua cu Aston Villa a fost una dintre cele mai proaste jucate de Tunari tot anul.

Bayern a putut face rotatii cu jucatorii titulari, pentru ca a iesit din cursa pentru titlu in Bundesliga, pe cand Arsenal inca este in plina cursa in Premier League.

Desi Bayern a reusit sa scoata un rezultat bun la Londra, tot Arsenal a fost echipa mai buna din punct de vedere al cifrelor. Tunarii au avut 26 de atingeri de balon in careul lui Bayern, pe cand oaspetii doar 14, si au avut 17 incursiuni in careu, fata de numai sapte ale germanilor.

Tinand cont de calitatea in atac a celor doua echipe, cred ca vom vedea macar doua goluri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
Bet builder: Man City peste 1.5 goluri + total meci peste 2.5 goluri
Cota
1.66
Bayern Munchen vs Arsenal
Pronostic:
Total peste 1.5 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro