Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Olympiakos

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 2


cota2.ro

Aston Villa și Olympiakos se întâlnesc azi, de la 22:00, în meciul tur din semifinalele Europa Conference League!

Aston Villa și-a câștigat grupa din care a făcut parte cu 13 puncte , pierzând un singur meci în deplasare la Legia Varșovia chiar în prima etapă din grupe. În cele trei meciuri de acasă Aston Villa a obținut 3 victorii , având un golaveraj de 5-2. Important, în meciurile de acasă Aston Villa nu a cedat nicio repriză .

În fazele eliminatorii Aston Villa a trecut de Ajax și de Lille. Din cele opt reprize din fazele eliminatorii, Villa a pierdut una singură, prima repriză din returul cu Lille din deplasare.

Olympiakos a ajuns în Conference League de pe locul 3 din grupa ei de Europa League . În grupa de Europa League a avut o evoluție destul de modestă, reușind să acumuleze doar 7 puncte. În meciurile din deplasare a reușit să adune un singur punct în deplasarea din Serbia la TSC. În deplasările din grupă Olympiakos a reușit să câștige o singură repriză, evident în Serbia. În deplasările de la Freiburg și West Ham nu a reușit  să marcheze.

În fazele eliminatorii Olympiakos a reușit să treacă de Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv și Fenerbahce. Din cele 12 reprize jucate în fazele eliminatorii a câștigat doar 4 dintre ele . În fazele acestea a reușit un singur meci mai bun în deplasare , cu Maccabi , dar care a fost jucat pe teren neutru. Reușind atunci o ,,remontada.’’

Alegerea mea pentru meciul acesta este: Aston Villa câștigă sau face egal în prima repriză & Aston Villa câștigă sau face egal în a doua repriză.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aston Villa vs Olympiakos
Pronostic:
Aston Villa câștigă sau face egal în prima repriză & Aston Villa câștigă sau face egal în a doua repriză
Cota
1.30
Cota finala: 1.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro